انواع ادویه ها ، خواص ادویه جات

انواع ادویه ها ، خواص ادویه جات

نسخه v۱.۰
۲۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۶
مگابایت
حجم

اَدویه یا ادویه‌جات، مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی هستند و از برخی از آن‌ها برای مقاصد خوراکی یا دارویی نیز استفاده می‌شود. ادویه در زبان عربی جمع مکسر دواء است.


 


 


ادویه‌ها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شده‌اند و برای انسان در بسیاری از زمینه‌های دیگر مفید هستند. یک ادویه می‌تواند دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد مغذی گیاهی در مقادیر ناچیز به عنوان افزودنی مواد غذایی برای عطر و طعم و رنگ باشد و یا به عنوان یک ماده نگهدارنده باشد که باکتری‌های مضر را می‌کشد و یا از رشد آن‌ها ممانعت به عمل می‌آورد. ادویه ممکن به منظور عطر و طعم دهی به غذا و یا برای پنهان کردن طعم‌های دیگر استفاده شود. در آشپزخانه، ادویه جات از سبزیجات که برگ دار، قسمت‌های گیاه سبز مورد استفاده برای طعم دهی یا به عنوان چاشنی هستند، متمایز هستند.


 


دارچین


 


زیره


 


گلپر


 


خواص گل رنگ


 


نمک


 


نمک دریا


 


سماق


 


چوب میخک


 


رازیانه


 


برگ بو


 


بادیان رومی


 


 


رزماری


 


مریم گلی


 


خواص ادویه کاری


 


هل سبز


 


هل سیاه


 


گل گاوزبان


 


خواص پاپریکا


 


زَردچوبه


 


 


خواص گل محمدی


 


فلفل قرمز


 


فلفل سیاه


 


خسرودار


 


تخم شنبلیه


 


زَنجـِبیل


 


سیاه‌دانه


 


سُماق


 


جوز هندی


 


فلفل سفید


 


شیرین‌بیان


 


خواص زعفران


 


و...........

logo-enamad logo-samandehi