انواع املت خوشمزه و متفاوت

انواع املت خوشمزه و متفاوت

نسخه v۱.۰
۲۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۴
مگابایت
حجم

املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره می‌ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم‌مرغ‌های همزده شده را به آن اضافه می‌کنند. گاهی املت آماده را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند. برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیدهٔ تخم‌مرغ که جداگانه همزده شده (یا تمام تخم‌مرغ همزده شده) شیر، خامه یا حتی آب می‌افزایند. با این روش در مایع اولیه حباب‌هایی ایجاد می‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته می‌شود، حباب‌ها درون آن حبس می‌شوند و بافتی نرم و سبک به املت می‌دهند.


نوع ایرانی املت با نام خاگینه نیز در برخی مناطق کشور تهیه میشود که به آن شکر نیز اضافه میکنند


دستور پخت املت در کشورهای مختلف کمی فرق دارد،


 


برنامه ای جامع و کامل برای آموزش و پخت انواع املتها می باشد. در این برنامه لیست کاملی از انواع املت ها گنجانده شده است که با انتخاب هر دستور می توانید  مواد لازم،یک تصویر کلی از املت آماده شده، زمان آماده سازی، زمان انتظار برای پخت، حجم غذای تولیدی به تعداد نفر، درجه سختی، نحوه آماده سازی مواد اولیه و هم چنین مراحل آماده سازی و پخت را مشاهده نمایید.


 


املت مرغ
املت مکزیکی
املت گوشت چرخ کرده و بروکلی
املت در فر
املت ایتالیایی
املت هندی
املت یونانی
املت یونانی
املت به شکل آفتابگردان
املت نخود فرنگي
املت اسفناج فوری
املت دنور
املت لقمه ای
املت گوجه کبابی
املت چینی
املت قارچ و سبزی
املت پياز
املت قارچ در مایکروویو
املت عدس
املت فلفل در فر
پیتزا املت گل گلم
املت بروکلی آمریکایی
کیک املت سبزیجات
املت با پنیر چدار
املت سبزیجات
املت سیب زمینی با پنیر
املت قارچ و پیازچه
املت مدیترانه ­ای
املت فلفل و پیاز
املت جوانه لوبیا و میگو
املت سس دار
املت کدو
املت پنیر و تخم مرغ
املت گوشت چرخ کرده و کلم بروکلی
املت بادمجان بدون روغن
املت ماکارونی
املت انار گیلانی
املت برنج و پنیر
املت خاگینه
املت کدو سبز
املت پاستا
املت گوجه و پنیر لیقوان
املت با سوسیس
املت تره فرنگی
املت قارچ و گوشت
املت مخصوص صبحانه
املت ژامبون

logo-enamad logo-samandehi