آموزش 125 نوع نان خانگی و فانتزی

آموزش 125 نوع نان خانگی و فانتزی

نسخه v۱.۰
۱
هزار
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۶
مگابایت
حجم

نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند.


معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می روند.


 


ما در این برنامه سعی کردیم با گرداوری و آموزش انواع نان های ایرانی محلی و خارجی کمکی به شما عزیزان در تهیه نان های داغ و تازه در منزل برای صبحانه و عصرانه کرده باشیم.


نان زنجبیلی
نان بربری
نان با سبزی معطر
انواع پیراشکی
نان کراکر
نان خرمایی
کروسا
پنکیک ساده
نان پنیری با سیر
تورتیلای خانگی
نان سیر و ریحان
نون خامه ای
نان شیرمال ساده
رولت نان
طرز تهیه نان پنیری رنگارنگ
نان شیرمال
نان چلا
نان پیتا
نان شکم پر
امپاندا، نان مغزدار
آچما نان ترکیه
نان طلایی ایتالیایی
نان به شکل گل
نان پنیری برزیلی
نان پیتزایی
نان بریوش
خمیر هزارلا
نان ساندویچی
نان پیراشکی در فر
نان تافتون خانگی
نان هندی
نان شیرین مخصوص
نان فرفره ای پنیری فلفلی
نان سیب زمینی
نان گاتا
خمیر کرپ
خمیر پای پفکی
فوکاچیا با سبزیجات
نان تاکو
نان شکلاتی
نان همبرگر
نان پنیری هشجین
نان تست ساده
نان سیر برشته
نان گردویی
خمیر پای
نان کنجدی
بقچه نعناع و پنیر
نان دارچینی
نان بادام زمینی
نان دو رنگ موزی
نان پُن چیک
نان پنیری هشجین
نان با سبزی و مغز
نان اسفناج
سیمیت نمکی
نان پریتزل
نان ذرت گیاهی
نان‌ های حلقه‌ایِ
نان زیتون و سبزیجات
نان کدو حلوایی و موز
نان زنجبیلی
نان صبحانه گردویی
نان پنیری
نان خرما و گردو دارچینی
نان میوه ای
نان رژیمی
نان گندم خانگی
نان خرما پیچ
نان نارگیلی
نان سیب
نان کره ای
نان بافته
نان گیس باف
نان تابه ای با شیره
نان موزی ساده
نان موز گردویی
نان کفیر
نان جو دوسر و عسل
نان سوخاری بادامی
نان پفی
نان گوشتی
نان روغنی
نان فطیر
نان تابه ای

logo-enamad logo-samandehi