آموزش لواشک آلوچه و قره قروت خانگی

آموزش لواشک آلوچه و قره قروت خانگی

نسخه v۱.۰
۱
هزار
نصب فعال
آموزش
دسته
۳
مگابایت
حجم

لواشک یک خوراکی ایرانی است که از شیرهٔ غلیظ‌شده و قوام‌آمدهٔ میوه‌هایی همچون آلوچه،زردآلو ،آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه می‌کنند و همچون نان لواش آن را پهن و نازک می‌کنند تا خشک شود.


لواشک در واقع نوعی عصارهٔ گرفته‌شده از میوه‌هاست که متخصصان تغذیه به آن «اکستراکت[کنسانتره]» می‌گویند و در زبان عربی موسوم به «قمر الدین» است و با خشک کردن به دست می‌آید. خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازهٔ تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکل‌های گوناگون از روش‌های سنتی تا الگوهای صنعتی برای خشک کردن بکار می‌رود. امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روش‌های تهیه لواشک هم تحول یافت و نمونه‌های نوین این محصول با نظارت بهداشتی به بازار عرضه می‌شود. هر چند که برخی از آنها غیر بهداشتی هستند ،و هیچ گونه ارزش غذایی ندارند.


 


ما در این برنامه آموزش تهیه انواع لواشک - آلوچه و قره قروت را برای شما دوستدارن این خوراکی لذیذ فراهم نموده ایم.


لواشك كيوي
لواشک آلو
لواشک انار و به
لواشک هندوانه
لواشک میوه ای
لواشک آلبالو
لواشك خانگي با زردآلو
لواشک لیمو با طعم نعنا و تمشک
لواشک زغال اخته و ریواس
لواشک گیلاس
لواشک شلیل و هلو
لواشک گوجه سبز
لواشک سیب
لواشک آلو قرمز
لواشک انبه
لواشک نارنگی
لواشک توت فرنگی
لواشک هفت میوه
لواشک مخلوط آلو و آلوچه ترش
آلوچه زغال اخته
فواید و مضرات لواشک و آلوچه
قره قروت
خواص قره قروت

logo-enamad logo-samandehi