فوت و فن آشپزی و خانه داری

فوت و فن آشپزی و خانه داری

نسخه v۱.۰
۱
هزار
نصب فعال
آموزش
دسته
۷
مگابایت
حجم

 


۱۴ راه برای خوش طعم کردن خوراک ها
فنونی برای آشپزی آسان
7 روش خوشمزه كردن غذا !!
چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟
برنج دودی ، آری یا خیر
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
ترد شدن كلم قرمز
نکات مهم استفاده از فر در شیرنی پزی
جلوگيري از وارفتن كوفته تبريزي
نکته هایی درباره مایکروفر
تازه نگه داشتن گوشت بریان
روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز
7 نکته‌ی جوجه کبابی
نکات تهیه کوفته
ازبين بردن بوي انجماد
دانستنی‌های‌ آشپزی‌ آبگوشت و آش
نکاتی برای پخت غذاهای گوشتی
پختن آرتیشو
10 راز باقلا پلویی
نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی
طبخ کلم بروکسل
پلو ؛ كته يا آبكش
نکات مهم درباره پخت شله زرد
نکاتی در تهیه ی استیک یا بیفتک در منزل
چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
توصیه هایی در مورد شیر
۴ سبزی، ۴ توصیه
نکاتی برای انواع ساندویچ، پیتزا و سوفله
طبخ با فویل آلومینیومی در سفر
نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات
فوت و فن پخت برنج
کشک سنتی بخوریم یا صنعتی؟
از سبزیجات معطر چگونه در آشپزی استفاده کنیم؟
گوجه فرنگي را کباب نکنيد!
نکته های آشپزی برای نو عروسان
گوجه فرنگي را کباب نکنيد!
11 روش صحیح پخت غذاها
توصیه هایی برای تهیه سالاد
دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟
دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا
رازهای پخت میگو کبابی
نکات لازم برای پخت کتلت اصیل
دانستنی هایی در مورد آش
نکاتی برای استفاده‌ بهتر از سیر
چگونگی پخت غذاهای گیاهی
نکاتی برای تهیه سوپ‌ها
چه طور غذا بپزیم؟
چگونه شیرینی های عیدِ سالم تری داشته باشیم؟
ترفندهای آشپزی برای زندگی بهتر
تکینیک های پخت نان و کیک
آشنایی با ماکارونی سبوس دار + نکاتی برای پخت ماکارونی سبوس دار
از بین بردن بوی غذا در خانه
آشنایی با ادویه های غذاهای مختلف
تکنیک های مهم آشپزی
چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟
آشنایی با نحوه شستن میوه ها
نکته های ریز و مهم آشپزی
نكات لازم برای طبخ پلو و چلو
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید
نکات لازم در مورد تهیه شیرینی‌ها
اصول طبخ غذا
چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
بدترین روغن ها برای سرخ کردن و پخت و پز
توصیه‌های کاربردی در کباب کردن گوشت
تبدیل واحدهای اندازه گیری
نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی
از ظروف لعابدار و سرامیکی و سنگی با احتیاط استفاده کنید
لیست جایگزین مواد در آشپزی
آموزش رول کردن کوکو و رولت
روشهای پخت غذا با روغن کم
نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم تر شدن خورش ها
وسایلی ضروری و مورد نیاز در آشپزخانه
آشنایی با نکات مهم و کلی برای پخت کیک
نکاتی در مورد پخت کیک و شیرینی
راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بالا
نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری
نکته های بهداشتی مهم در پخت غذاهای نذری
سبزیجات را چگونه بپزیم که خواص آن حفط شود؟
نکاتی برای سرخ کردن غذا
نکاتی ساده و مهم برای بهتر شدن طعم قهوه
آشنایی با ادویه های پرکاربرد آشپزی
بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟
ضد عفونی کردن سبزیجات تابستانی با این محلول خانگی !!!
آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو
نکات آشپزی برای یک کدبانوی تمام عیار
سس سویا
سس تارتار
چند نکته مهم برای خانه داری آسان
توصیه هایی ایمنی به خانم های خانه دار
سس چیلی
سس سالسا
کدام رب سالم تر است بخریم رب خانگی یا کارخانه ای؟
آشنایی با ادویه های مناسب هر غذا
سس هزار جزیره
سس سالاد
چند نکته ساده و مهم در خانه داری
سس کچاپ
نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی
این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید!!
سس مایونز کم چرب
استفاده های بهینه از مایکروویو
نام سس مایونز
در آشپزخانه تان مراقب این اشتباهات باشید
سس مایونز
سس ها چاشنی های محبوب غذاها
شستن مرغ خام ضرر دارد، مراقب باشید!!
نکاتی برای خرید مرغ سالم
فنونی برای آشپزی آسان
59 فوت و فن از بزرگ ترین آشپزهای دنیا
سه روش سالم سازی غذاهای تنوری
راهنمای خرید و پخت ماهی
روشی کاملا غلط برای شستشوی سبزیجات
نحوه ی تمیز کردن و آب پز کردن سیب زمینی
آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟
کرم های داخل کلم بروکلی را چگونه از بین ببریم؟
بوی غذای درون خانه را چگونه از بین ببریم؟
چگونه با تست انگشت خمیر نان را امتحان کنیم
سوالاتی درباره آشپزی
تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب
نحوه استفاده از هویج های اضافی یخچال
نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب
اگر می خواهید موقع خرد کردن پیاز اشک نریزید !!!
نکته های ریز و مهم آشپزی
آشنایی با بهترین نحوه پخت گوشت
نحوه آماده کردن سبزی خورش قورمه سبزی
نکاتی ضروری برای پخت غذایی سالم
آموزش تمیز کردن پای مرغ
چند فوت مهم کدبانوگری در آشپزی
آشنایی با کاربردهای جو دو سر پرک در آشپزی
باورهای نادرست درباره پخت ماکارونی
طرز پخت عالی تخم مرغ
آشنایی با فنون پخت لازانیا
نكاتی برای پخت كباب ترش و کته گیلانی
چگونه تندی غذا را کم کنیم
چگونه از سلامت کنسرو ماهی مطمئن شویم
ترفندهایی برای تمیز نگه داشتن آشپزخانه هنگام آشپزی

logo-enamad logo-samandehi