پلو و ته چین مجلسی

پلو و ته چین مجلسی

Version 1
200
Active installs
Food & Drink
Category
4
MB
Size

پلو و ته چین مجلسی


نکات پخت ته چین


 


۱)‌اولین نكته‌ای كه باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است كه مرغ‌ها را با آب كم و كمی ادویه آب‌پز كنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش كرده و به مایه ته‌چین اضافه كنید. مرغ‌ها را سرخ نكنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد كرده و با این كار زمینه را برای دریافت كالری اضافی فراهم می‌كنید.


۲)‌در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می‌شود. به شما توصیه می‌كنیم كه ماست كم‌چرب در تهیه این غذا به كار ببرید.


۳) این غذا را در فر تهیه كنید تا از این طریق میزان روغن مصرفی كه برای سرخ‌كردن استفاده می‌شود، كاسته شود.

logo-enamad logo-samandehi