انواع کوفته و شامی

انواع کوفته و شامی

نسخه v۲.۰
۱
هزار
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۱۱
مگابایت
حجم

کوفته از جمله غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که در اکثر استان های ایران به صورت محلی و با ویژگی های محل آن استان تهیه می شود .در واقع تنوع زیادی هم دارد. البته شایان ذکر است که در خارج از ایران هم تنوع کوفته زیادی داریم.
برای آشنایی بیشتر با انواع کوفته ها با ما همراه باشید.


 


شامی یک غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پیاز تهیه می‌شود و معمولاً بدون برنج و با نان سرو می‌شود. می‌توان آن را به‌عنوان غذای آماده، غذای سفر و یا ساندویچ نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخ‌شده گوسفند و گوساله، مرغ، ماهی و یا حبوبات تهیه می‌شود.


 


در این برنامه طرز تهیه شامی های مختلف در مناطق مختلف کشورمان آموزش داده شده است.


 


امیدواریم این برنامه برای شما مفید واقع گردد.

logo-enamad logo-samandehi