آشپزی با گوشت

نصب‌های فعال کمتر از ۱۰۰
حجم ۳٫۰ مگابایت
نسخه 1.0

توضیح

از لحاظ میزان پروتئین انواع گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بیشتر است، زیرا پروتئین گوشت دارای مقدار زیادی از اسید آمینه های ضروری مورد نیاز بدن است. همچنین مقدار زیادی از چربی حیوانی در بافت گوشت حیوانات قرار گرفته است که منبع مهم انرژی برای بدن به شمار می روند. گوشت یکی از منابع سرشار از انواع ویتامین هایB  است که مقداری از این ویتامین ها در اثر حرارت از بین می روند. مواد معدنی موجود در گوشت یکی از عوامل موثر در ارزش غذایی گوشت هستند که به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی از جمله آهن،روی، سدیم،کلر،منیزیم و... نیز دیده می شوند.


منبع:www.bazikhone.com


دسترسی‌ها

  • خواندن کارت حافظه
  • تغییر یا حذف محتویات کارت حافظه
  • خواندن وضعیت تلفن و شناسه
  • مشاهدهٔ اتصالات شبکه
  • com.mahzoon17.bolekololek.permission.C2D_MESSAGE
  • com.mahzoon16.bolekololek.permission.C2D_MESSAGE
  • ممانعت از به خواب رفتن دستگاه
  • موقعیت مکانی تقریبی (مبتنی بر شبکه)
  • مشاهدهٔ اتصالات Wi-Fi
  • دریافت اطلاعات از اینترنت
  • دسترسی کامل به اینترنت
  • اجرا شدن در هنگام راه‌اندازی
  • android.permission.read_external_storage