آشپزی محلی گیلان با گمج - نمایشی

دسته آموزش
نصب‌های فعال ۵۰۰+
حجم ۳٫۴ مگابایت
نسخه 3.0

توضیح

نسخه جدید آماده دانلود می باشد افزایش تعداد غذاهای نسخه رایگان از 7 نوع غذا به 30 غذا - ضمنا نسخه اصلی شامل 124 نوع غذا می باشد


دوستان عزیز این نسخه رایگان و فقط 30 نوع غذا را آموزش می دهد جهت تهیه نسخه اصلی (گمج) به این لینک مراجعه فرمایید: دریافت نسخه اصلی http://cafebazaar.ir/app/com.gamaj.gamaj/?l=fa جهت تهیه برنامه جدید آشپزی ما (تیان) با غذاهای بیشتر و انواع خوردنیهای خاص دیگر به این لینک مراجعه فرمایید: دریافت نسخه اصلی آشپزی محلی تیان http://cafebazaar.ir/app/arad.caspian.tian_guilan/?l=fa گمج – گلچینی از غذاهای محلی گیلان
گمج ظرف سفالی مخصوص پخت خورشت و بخصوص فسنجان و باقالی قاتوق ، غذاهای محبوب گیلانی است که در قدیم کاربرد زیادی داشت و هنوز هم مردم گیلان این ظرف را برای مصارف آشپزی یا تزیینی مورد استفاده قرار می دهند.
گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت می‌شود. میرزاقاسمی، ترش تره، باقلاقاتوق، ماهی فویج، فسنجان، اناربیج، کولی غورابیج، سیر قلیه، گل در چمن و کال کباب از مهمترین غذهای محلی گیلان است. به عقیده کارشناسان آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان، آمادگی پرورش انواع خوراکی‌های طبیعی شامل: صیفی‌جات، میوه‌ها، حبوبات و غیره علت اصلی متنوع بودن غذاهای محلی گیلان است. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده ۶ غذای محلی است که در نوبت ثبت ملی است. یکی از عوامل اصلی بالابودن سن امید به زندگی درگیلان مصرف ماهی است. در سال ۱۳۹۲ سن امید به زندگی در گیلان ۷۵ سال بوده که سه سال بیشتر از میانگین کشوری است.
ما در این نرم افزار سعی کردیم دستور تهیه معروفترین غذاهای گیلانی را برای شما فراهم نماییم.
انشالله در نسخه های بعدی غذاهای بیشتری را آموزش خواهیم داد.
لطفا با ارائه انتقادات و پیشنهادات سازنده خود ما را در تهیه نسخه های بعدی یاری کنید.

<<< دوستان عزیز ستاره و نظر یادتون نره >>> <<< جهت تولید محتوای مورد نظرتان با ما تماس بگیرید >>>
با سپاس: گروه نرم افزاری آراد کاسپین http://AradCaspian.ir

منبع: WikiBooks http://wikibooks.org

تغییرات آخرین نسخه

تغییر ظاهر و رابط کاربری برنامه

افزودن امکان تغییر اندازه قلم