آموزش جامع تهیه ساندویچ

آموزش جامع تهیه ساندویچ

نسخه ۱
رایگان
با پرداخت درون‌برنامه‌ای
<۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۷
مگابایت
حجم

ساندویچ نوعی غذاست که شکل ساده آن از برشهای گوشت، پنیر و یا سایر مواد غذایی در لابلای دو برش نان، تهیه می‌شود. این نوع خوراک، در قرن ۱۸ میلادی به خاطر «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ»، به این نام درآمد. برای مونتاگو در هنگام قمار برشهای نان و گوشت آورده می‌شد تا او ضمن قمار بازی کردن بتواند غذا هم بخورد. بزودی خوردن ساندویچ در تمام قاره اروپا همه‌گیر شد و نام آن به زبان فرانسه هم راه یافت، از آن هنگام ساندویچ، به دلیل سادگی در تهیه کردن، قابلیت همراه بردن با خود و تنوع بسیار آن، تقریباً به همه دستورهای غذایی در کشورهای غربی راه یافت. انواع گوناگونی از ساندویچ‌ها در کشورهای مختلف وجود دارند 

logo-enamad logo-samandehi