آموزش جامع تهیه پاستیل

آموزش جامع تهیه پاستیل

نسخه ۱
رایگان
با پرداخت درون‌برنامه‌ای
۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۵
مگابایت
حجم

پاستیل متشکل از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی است که طعم‌های مختلف به آن اضافه می‌شود. البته برای براق کردن پاستیل هم از نوعی روغن خوراکی روی سطحش استفاده می‌شود که اگر پاستیلی که تهیه می‌کنید دارای پروانه بهره‌برداری و ساخت و نیز مجوز استاندارد وزارت بهداشت باشد، منافاتی با سلامت فرد ندارد.

logo-enamad logo-samandehi