نصب | +۱۰۰ |
From ۱۶ Rates | 4.2 |
Category | تناسب اندام |
Size | ۴ مگابایت |
Last Update | ۱۰ تیر ۱۳۹۴ |
نصب | +۱۰۰ |
From ۱۶ Rates | 4.2 |
Category | تناسب اندام |
Size | ۴ مگابایت |
Last Update | ۱۰ تیر ۱۳۹۴ |
ترفندهایی برای خلاص شدن از بوی بد ماهی
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟
غذای مانده را چگونه نگهداری کنیم؟
چگونه از نان نگهداری کنیم که بیات نشود؟
چگونه سبزیجات مختلف را منجمد کنیم؟
از نگهداری مواد غذایی تا تهیه کلوچه
چگونه ماهی تازه را پاک کنیم؟
چرا باید زعفران را آسیاب کرد؟
نان را در یخچال نگه داریم یا فریزر؟
۱+۴ بسته پیشنهادی برای فریزکردن
پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟
نگهداری از خرما
ترفندهایی برای جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی
جلوگیری از اکسیدشدن ( قهوه ای شدن ) میوه ها
نکاتی مهم در نگهداری ادویه جات
سالم ماندن میوهها و سبزیجات
مشتریهای خوب مواد بنجل و تاریخگذشته
چگونه از فاسد شدن غذا پیشگیری کنیم؟
نگهداری از میوهها
محافظت از مواد غذایی یخچالی
۵ راهکار کلیدی برای سلامت مواد غذایی
۸ نکـتـه طـلایـی
راههای نگهداری و مصرف مجدد باقیمانده غذا
نگذارید رب توی قوطی بماند
نگهداری از خوراکیهایی با طول عمر زیاد
۶ شرط در نگه داری گوشت
نکاتی در خرید و نگهداری لبنیات
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
ماندگاری بیشتر میوه و سبزی
امکان نگهداری غذا در یخچال ۲۴ ساعت است
ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنید
کپکهای دردسرساز
روش های نگهداری ادویه
طرز تهیه و نگهداری صحیح آب میوه و سبزی تازه
نگهداری گوشتهای چرخ کرده
نکاتی در رابطه با سبزیجات و میوها
روغنهای گیاهی
انتخاب گوشت چرخ کرده مناسب
میوه و شیرینی را فریز نکنید
مصرف مواد منجمد فریزری
پنج نکته در استفاده از روغنهای دست دوم
روش تشخیص مقایسهای میگو سالم و فاسد
,...