رازهای طلایی سر آشپز

رازهای طلایی سر آشپز

نسخه ۱.۰
۲۰۰
نصب فعال
آموزش
دسته
۵
مگابایت
حجم

رازهای طلایی سر آشپز


هزار ترفند اشپزی


 


با این برنامه می تونید ترفندهایی رو یاد بگیرید که کمکتون کنه آشپز خوبی بشید.​


نکاتی در تهیه کباب کوبیده
نکاتی برای پختن و کباب کردن سبزیجات
نکاتی هنگام پخت کیک
نکات مهم برای پخت سوپ
نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت
آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا
سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات
این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟
نکاتی برای آشپزخانه
فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده
نکته های آشپزی برای نو عروسان
بهترین وقت برای افزودن ماست به آش و غذا
نکاتی برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی
کشک سنتی بخوریم یا صنعتی؟
3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم
سیرترشی صنعتی یا خانگی، کدام بهتر است؟
بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟
رازهای درست کردن سس خوش طعم
روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی
چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟
گوجه فرنگي را کباب نکنيد!
دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا
فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
رازهای درست کردن سس خوش طعم
رازهای پخت میگو کبابی
غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر است؟
نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی
11 روش صحیح پخت غذاها
توصیه هایی برای تهیه سالاد
توصیه هایی برای آشپزی با باربکیو
برای شام شب عید ماهی چی بخریم و بخوریم؟
نکات مهم درباره یک شیرینی نوروزی
چگونگی پخت غذاهای گیاهی
رایج ترین اشتباهات در آشپزی
نکات مهم پخت و پز
نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش
نکاتی برای استفاده‌ بهتر از سیر
دانستنی هایی در مورد آش
نکات ریز آشپزی
12 رازی که فست فودها به شما نمی گویند
نكاتی برای پخت کباب کوبیده
نکاتی مهم درباره ی گوشت
آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟
15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ
رازهای یک زرشک پلو خوش طعم که سرآشپزها نمی گویند
روش های مختلف پخت سبزیجات
9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
نکاتی برای طبخ ماهی
بهترین روش پخت بوقلمون
نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت
آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا
سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات
4 روش برش با چاقو که هر آشپزی باید بلد باشد
این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟
نکاتی برای آشپزخانه
3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم
کشک سنتی بخوریم یا صنعتی؟
فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده
نکته های آشپزی برای نو عروسان
بهترین وقت برای افزودن ماست به آش و غذا
نکاتی برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی
چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟
روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی
سیرترشی صنعتی یا خانگی، کدام بهتر است؟
گوجه فرنگي را کباب نکنيد!
سالمترین و مضرترین روش های پخت ماهی
بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟ 
دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا
فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ
رازهای درست کردن سس خوش طعم
رازهای پخت میگو کبابی
غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر است؟
نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی
11 روش صحیح پخت غذاها 
توصیه هایی برای تهیه سالاد
توصیه هایی برای آشپزی با باربکیو
برای شام شب عید ماهی چی بخریم و بخوریم؟
نکات مهم درباره یک شیرینی نوروزی
چگونگی پخت غذاهای گیاهی
جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ
15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم
نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش 
نکات مهم پخت و پز
رایج ترین اشتباهات در آشپزی(نکات مهم آشپزی
آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟
نکاتی برای استفاده‌ بهتر از سیر
راهنمای کباب کردن گوشت و سبزیجات
نکاتی مهم درباره ی گوشت
نكاتی برای پخت کباب کوبیده
دانستنی هایی در مورد آش
نکات ریز آشپزی
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید
12 رازی که فست فودها به شما نمی گویند
بهترین روش پخت بوقلمون
نکاتی برای طبخ ماهی
9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ
رازهای یک زرشک پلو خوش طعم که سرآشپزها نمی گویند
روش های مختلف پخت سبزیجات
نکات مهم درباره پخت شله زرد
نکاتی در تهیه ی استیک یا بیفتک در منزل
چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟


 

logo-enamad logo-samandehi