۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۲
مگابایت
حجم

ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد می‌شود. نام این خوردنی محبوب از لقب ((فاطی ژله ای)) برگرفته شده شده است .در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود ، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران تهیه میشود.


در این نرم افزار انواع ژله ها برای شما عزیزان گرد آوری شده است امیدواریم مورد رضایت شما قرار بگیرد.

logo-enamad logo-samandehi