Helix Jump

بررسی بازی Helix Jump؛ پرش!

در کنار چیپست‌ها، بخش نرم‌افزاری نقشی اساسی را در یک دیوایس هوشمند ایفا می‌کند. در واقع این پلت‌فرم‌ها هستند که امکان نصب اپلیکیشن و بازی‌های مختلف را می‌دهند. بدون حضور سیستم‌عامل، اسمارت فون‌ها چیزی جز دستگاهی فلزی نیستند! اندروید از میلیون‌ها گیم میزبانی می‌کند و گفتنی‌ست هر روز به تعداد این محتواها افزوده می‌شود. برای همین انتخاب بین آن‌ها سخت‌تر شده و پیدا کردن بهترین‌ها به کار دشواری تبدیل گشته. با این همه، با مراجعه به چنین مطالبی می‌توانید با برترین‌ها و نقاط قوت و ضعف‌شان آشنا شوید. در ادامه می‌خواهیم به بررسی Helix Jump بپردازیم. پس با ما همراه باشید.


Helix Jump

گیم‌پلی برای یک بازی اهمیت فراوانی دارد و در اصل میزان محبوبیت یک گیم را تعیین می‌کند. Helix Jump نیز از این قاعده مستثنی نیست. توسعه‌دهنده برای این‌که ساعت‌ها مشغول بازی کردن باشید و سرگرم شوید، داستانی بی‌انتها و هیجان‌انگیزی را برای گیم خود در نظر گرفته است. شما باید یک توپ را که مدام به بالا و پایین می‌پرد، به نقطه پایانی برسانید. اما این کار هرگز آسان نیست. موانع بسیاری سر راه‌تان تعبیه گشته که کاربر را مجبور به تسلیم شدن می‌کند. Helix Jump از نوع گیم‌های بی‌پایان بوده و از این رو امتیاز شما حرف اول را می‌زند. البته برای این‌که از بازی خسته نشوید، استودیو VOODOO مراحل گوناگونی را تعریف کرده که تجربه گیم را لذت‌بخش‌تر نموده‌اند. با گذراندن هر لول حال و هوای Helix Jump تغییر پیدا می‌کند و به عنوان مثال رنگ خاکستری جایش را به رنگ آبی می‌دهد. اما چیزی که این بازی را از رقبای خود متمایز می‌کند، آیتم‌های بین مسیر است. فلاش‌هایی در طول مسیر قرار گرفته که به حرکت شما سرعت می‌بخشند و باعث نابودی موانع می‌شوند.

Helix Jump

مانند دیگر گیم‌های امتیازی، باید زمان زیادی را به Helix Jump اختصاص دهید تا حرفه‌ای شده و راحت‌تر قادر به ثبت رکوردهای بالا باشید. در حقیقت شگردهای بی‌شماری برای این کار وجود دارد و جذابیت ماجرا این‌جاست که به‌مرور از وجود ترفندها باخبر می‌شوید و بازی هیچ آموزشی را به شما نمی‌دهد. توپ‌ها و Splash‌های گوناگونی هم برای‌تان تدارک دیده شده که بعد از پایان رساندن مراحل آنلاک می‌شوند و به‌لطف آن‌ها، بازی کسل‌کننده نخواهد شد. Helix Jump در نسخه معمولی و پریمیوم منتشر شده که با خرید ورژن پولی از شر تبلیغات آزاردهنده خلاص می‌شوید.

رکوردی بالا ثبت کرده‌اید، ولی در آخرین لحظه توپ به مانع برخورد کرد؟ پس شما به شانسی دوباره احتیاج دارید. این قابلیت یکی از ویژگی‌های دوست‌داشتنی Helix Jump شمرده می‌شود که مثل فرشته نجاتی برای بازیکنان است. با دیدن ویدیویی تبلیغاتی این شانس به شما داده می‌شود و دقیقا از همان نقطه‌ای که باخته‌اید، دوباره بازی آغاز می‌شود. در ضمن همیشه چنین کلیپ‌هایی وجود ندارد و بعضی مواقع ناچار به قبول شکست هستید!

Helix Jump

همان‌طور که گیم‌پلی برای گیم‌ها بسیار مهم است، گرافیک نیز در میزان محبوبیت یک بازی تاثیرگذار است. استودیو VOODOO به طراحی ساده کفایت کرده و از هر گونه پیچیدگی و جزئیات فاصله گرفته است. گرافیک بازی با رنگ‌های مختلف و چشم‌گیری همراه است که فضایی زیبا را برای گیم به ارمغان آورده. افکت‌های بصری یکی از نقاط قوت Helix Jump به‌حساب می‌آیند. برای مثال هنگامی که توپ با آیتم سبزرنگ در مسیر برخورد می‌کند، به‌یک‌باره گیم قرمز شده و توپ خشمگین تمام موانع را نابود می‌کند و گفتنی‌ست در این مواقع هیجان بسیار بیش‌تری در بازی حس می‌شود. همین گرافیک ساده و بدون زرق و برق Helix Jump موجب شده تا بازی در طیف وسیعی از دیوایس‌ها بدون نقص اجرا شود و در اکثر گوشی‌ها شاهد هیچ لگ یا کندی در بازی نیستیم.

گذشته از این‌ها، ضعف‌های بزرگی در بخش گرافیک وجود دارد. فونت‌های ناخوشایند بازی یکی از بخش‌های ناامیدکننده Helix Jump به‌شمار می‌روند و شاید دلیلی برای حذف گیم باشند. با این‌که طراحی ساده اجرای روان‌تر را رقم می‌زند، اما از طرفی می‌تواند سبب کاهش جذابیت بازی شود. می‌توان گفت در بیش‌تر موقعیت‌ها جزئیات اندک و گرافیک پیکسلی به Helix Jump ضربه زده و مانع از القای حس لذت در بازیکن می‌شود. همچنین خبری از موزیک در بازی نیست و تنها صدای برخورد توپ با سطح موانع و چند افکت صوتی شنیده می‌شود.

چرا بازی کنیم؟

  • گیم‌پلی جذاب
  • سازگار با اکثر گوشی‌ها
  • به‌لطف‌ آیتم‌های مختلف، بازی کسل‌کننده نخواهد شد

چرا بازی نکنیم؟

  • گرافیک ساده، ابتدایی و عاری از جزئیات
  • عدم وجود موزیک

1 در مورد “بررسی بازی Helix Jump؛ پرش!”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH