ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

معرفی اپ قافیه یاب هم صدا؛ یاور شاعران، ترانه سرایان و دوستداران شعر و ادب فارسی

این روزها تمام اقشار اپلیکیشن های مختص به خود را دارند؛ طراحان و گرافیست ها از محصولات ادوبی و اتودسک استفاده می کنند، آهنگسازان با GarageBand و امثالش موزیک می سازند و صبح عکاسان حرفه ای بدون VSCO ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۰

این روزها تمام اقشار اپلیکیشن های مختص به خود را دارند؛ طراحان و گرافیست ها از محصولات ادوبی و اتودسک استفاده می کنند، آهنگسازان با GarageBand و امثالش موزیک می سازند و صبح عکاسان حرفه ای بدون VSCO Cam و اینستاگرام شب نمی شود.

شاعری و ترانه سرایی یک شغل حرفه ای است، و افراد مشغول در این حوزه بر ارتقای آگاهی و فرهنگ جوامع به شدت تأثیرگذارند. با این اوصاف، که گفته که ترانه سرایان هم نباید اپلیکیشن اختصاصی خودشان را داشته باشند؟

تیم "هم صدا" از معدود توسعه دهندگانی است که به نیازهای قشر شاعر و ترانه سرا توجه داشته،‌ به همین خاطر اپلیکیشنی طراحی کرده که می تواند این افراد را در خلق آثار با کیفیت و غنی ادبی یاری کند.

Ghafie Yab 5-w600

همانطور که از عنوانش پیداست، قافیه یاب اپلیکیشنی است که می تواند برای کلمه مد نظر شما واژگان هم قافیه پیدا کند. اگر اهل شعر و ترانه سرایی نباشید، ممکن است هدف اپلیکیشن در نظرتان عجیب باشد و یا اصلا آن را ابزاری کاملا بلااستفاده تصور کنید.

اما شاعرانی که هنگام سرودن آثار ادبی به "بن بست قافیه" می خورند، بهتر از همه می دانند که داشتن اپلیکیشنی مثل قافیه یاب چه موهبت بزرگی می تواند برایشان باشد. قافیه یاب کلمات هم قافیه را با مکانیزم بسیار جالبی پیدا می کند.

فرض کنید مصرعی گفته اید که به واژه "جهان" ختم شده، و حالا برای مصرع بعد به دنبال کلمه ای می گردید که ضمن هم قافیه بودن با شعرتان تناسب معنایی هم داشته باشد. اگر هم در بدبینانه ترین حالت ممکن به کلمه ایده آل نرسید، لااقل بتوانید واژه ای که آهنگ خواندش مثل جهان باشد را بیابید.

برای این کار کافیست که در اپلیکیشن، کلمه مورد نظرتان را جستجو کنید تا مطابق آن فهرست طویل و درازی از واژگان هم قافیه برایتان ردیف شود. جستجوی کلمات هم قافیه می تواند به دو شکل انجام بگیرد: بسته به حروف قافیه، یا کلمات قافیه.

Ghafie Yab 6-w600

در حالت اول، اپلیکیشن قافیه ای برایتان پیدا می کند که کلمه جستجو شده شما عینا در آن باشد. اما در حالت دوم نتایج جستجو بر اساس کلمات مشترک خواهند بود. مثلا برای کلمه ای مثل جهان، رمان و زبان و در کل کلماتی که عمدتا به الف و نون ختم می شوند را در نتایج مشاهده می کنید.

حتی گزینه ای در اختیارتان قرار گرفته تا بتوانید نتایج جستجو را به تعداد حروف همسان دو کلمه از آخر محدود کنید. با این امکانات، محال است که هیچ شاعر و ترانه سرایی به مشکل بن بست قافیه بر بخورد. تکنولوژی با اپلیکیشنی مثل قافیه یاب ثابت کرده که می تواند در تمام جنبه های زندگی انسان یاری رسان باشد، حتی در زمینه شعر و ترانه سرایی.

قافیه یاب به خاطر ایده نابش از شما هزینه ای 2 هزار تومانی برای دانلود طلب می کند. اگر واقعا به این اپ احتیاج داشته باشید، دو هزار تومان مبلغ چندان گزافی نیست. اما نکته اینجاست که کاربر با پرداخت این هزینه، در عین انجام درست وظیفه انتظار کیفیت بصری بالاتری از اپلیکیشن خواهد داشت؛ انتظاری که با رابط کاربری زمخت و بی روح فعلی قافیه یاب بعید است که برای همه برآورده شود.

البته قافیه یاب وظیفه اصلی خود که همان یافتن واژگان هم قافیه باشد را به درستی و بی کم و کاست انجام می دهد، بنابراین می توان امیدوار بود که با عرضه یک بروزرسانی از تیم توسعه دهنده شاهد رابط کاربری بهتری از قافیه یاب باشیم. این اپلیکیشن را می توانید هم اکنون از کافه بازار برای گجت های اندرویدی دانلود کنید.

قافیه یاب هم صدا

قافیه یاب هم صدا

سازنده: هم‌صدا قیمت: 2000 تومان دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 0.9 مگابایت زبان:
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • هم‌صدا
    هم‌صدا | ۱۳ دی ۱۳۹۵

    نگارش جدید نرم‌افزار با چندصد قافیه جدید به روزرسانی شد.

  • جواد احشامیان
    جواد احشامیان | ۹ شهریور ۱۳۹۵

    هدف از طراحی نرم‌افزار در درجه اول عشق و علاقه نسبت به ادبیات فارسی و سپس کمک به شاعران و ترانه‌سرایان است از لحاظ مالی هم ازفروش برنامه راضی هستیم.

  • Mohammad Armin
    Mohammad Armin | ۷ شهریور ۱۳۹۵

    Ios چي شد پس

    • هم‌صدا
      هم‌صدا | ۱۳ دی ۱۳۹۵

      متاسفانه به دلایل تحریم توسعه‌دهندگان ایرانی توسط اپل از ارایه نسخه ios خودداری شد.

  • امیرحسین
    امیرحسین | ۷ شهریور ۱۳۹۵

    ایده ی جالبیه ولی خب تا نیاز نداشته باشی دو تومن الکی پول دادی و اینکه افرادی که نیازشون میشه فک کنم خیلی کم باشن و این در نتیجه میشه درامد کم برای برنامه نویسش D:

مطالب پیشنهادی