ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

نگاهی به نسخه بتا پسرخوانده؛ ساخته جدید سازندگان مگنیس چگونه است؟

استودیوی «پاییزان» سال گذشته و با ساخت «مگنیس» درس بزرگی به سازندگان ایرانی داد؛ جای کپی از عناوین معروف خارجی می توانید با خلاقیت و توسعه بازی های کوچک، نه از دیدگاه ارزش بلکه حجم ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۰

استودیوی «پاییزان» سال گذشته و با ساخت «مگنیس» درس بزرگی به سازندگان ایرانی داد؛ جای کپی از عناوین معروف خارجی می توانید با خلاقیت و توسعه بازی های کوچک، نه از دیدگاه ارزش بلکه حجم تولید و بودجه، به موفقیت های فراوانی برسید.

پیش از عرضه مگنیس، این «ارتش های فرازمینی» بود که پاییزان و راسپینا را روی زبان ها انداخت. عنوانی که با همان تریلر اولیه و گرافیک عجیب نسبت به ساخته های داخلی توانست به سرعت نظر بازیکن ها و منتقدین ایرانی را جلب خود کند. اما نهایت دیدیم که تنها نکته مثبت بازی هم همین بود.

ارتش های فرازمینی جذابیت های خودش را داشت و از دیدگاه گرافیک از بهترین عناوین ایرانی رایانه های شخصی به حساب می آمد ولی تجربه نشان داده تنها گرافیک بالا برای سرگرمی کافی نیست؛ گیم پلی ارتش های فرازمینی نتوانست به خوبی گرافیک آن باشد. ولی برای مگنیس شاهد یک تغییر رویه مثبت بودیم.

پسرخوانده یک بازی آنلاین است.

آن ها جای ساخت عنوانی که برای داشتن بهترین کیفیت نیازمند بودجه زیاد و تکنولوژی های روز است، به توسعه بازی های خلاقانه برای تلفن های هوشمند روی آوردند. نتیجه این تصمیم هم عرضه یکی از بهترین بازی های ایرانی بود و حالا نسخه بتا «پسرخوانده» نشان می دهد که پاییزان راه کاملا درستی را پیش گرفته است.

مگنیس و پسرخوانده دو اپلیکیشن کاملا متفاوت هستند و هیچگونه شباهتی بین مکانیزم های گیم پلی آن ها نمی توانید ببینید ولی اگر بخواهیم از دیدگاه کیفیت مقایسه ای بین این بازی ها انجام بدهیم، پسرخوانده به سادگی می تواند گوی رقابت را از مگنیس برباید.

شاید پسرخوانده شباهت هایی با بقیه عناوین داشته باشد ولی بازی همچنان دارای هویت خودش است.

پیش از آنکه علت این حرف مان را بگوییم، بیایید ابتدا نگاهی به پسرخوانده بیاندازیم و با آن آشنا شویم. آخرین ساخته استودیوی پاییزان روایت گر مبارزات گروه های خلافکار مافیایی است که در طول یک قرن گذشته شهرهای مختلف جهان را کنترل می‌کردند. بنابراین حالا باید گروه مافیایی خود را راه انداخته و به بقیه نشان دهید رئیس کیست.

خوب حالا چگونه بجنگیم؟ قبل از رفتن به میدان نبرد می توانید از بین شخصیت های مختلف که به دسته های تانک [سلامتی فراوان]، پشتیبان و هجومی تقسیم می شوند سه عدد را انتخاب نمایید. فقط فراموش نکنید که هر شخصیت دارای قدرت های خاصش بوده و چگونگی انتخاب آن ها نقش زیادی روی پیروزی ایفا می کند.

همانند کلش رویال در بازی صندوقچه هایی وجود دارد که با باز کردن آن ها به شما مقداری سکه، الماس و کارت های مرتبط به هر شخصیت داده می شود. با این کارت ها می توانید کاراکترهایتان را قوی کنید.

بعد از گزینش کاراکترها، نوبت به حمله به دشمنان می رسد. بعد از کلیک روی آیکون «مبارزه» بازی شما را به جنگ با یکی از بازیکن ها فرستاده و آنجا باید توانایی هایتان را به رخ بقیه بکشید. از دیدگاه مبارزات، با عنوانی نوبتی رو به رو هستیم و پاییزان برای این بخش تصمیم گرفته تا کمی از کلش رویال الهام بگیرد.

هر شخصیت سه کارت مختلف، همان قدرت های آن ها، داشته و برای استفاده از این کارت ها نیازمند انرژی هستید. در ابتدای هر نوبت، به شما مقداری انرژی [حداکثر ده] داده شده و اکنون بسته به استراتژی های حمله خود یا انرژی که هر قدرت می گیرد قابلیت کمک گرفتن از آن ها را دارید.

البته در اینجا توسعه دهنده یک توانایی ویژه هم برای هر شخصیت گذاشته تا با آن ها ضربه مهلکی به بازیکن رو به رویی وارد کنید؛ بعد از پر شدن نوار خشم می توانید با کارت سوم از آن استفاده کنید و شانس خود را برای رسیدن به پیروزی نهایی افزایش دهید.

سکه هایی که بعد از پیروزی ها به دست می آورید «خیلی کم» هستند و در این بخش، بازی بیش از حد متکی به صندوقچه ها یا الماس ها است.

ساده تر بگوییم، دو کارت اول مربوط به قدرت های ساده بوده و کارت سوم بیانگر توانایی ویژه است. در پایان هم دو راه برای اتمام نبرد وجود دارد. یا همه شخصیت های یک تیم بمیرند یا کسی که تا نوبت پانزدهم کمترین تعداد کشته را داشته باشد طعم شیرین موفقیت را می چشد.

کلیت گیم پلی پسرخوانده همین هایی بود که خواندید و حالا بیایید پیرامون ادعایی که در مقدمه مطرح کردیم حرف بزنیم؛ چرا ساخته جدید پاییزان از مگنیس بهتر است؟ جوابش سخت نیست. علتش را باید به اهمیت تقریبا خوب استراتژی هنگام مبارزات و سادگی گیم پلی ببینید.

همان المانی را می گوییم که موفقیت بازی هایی همانند کلش رویال را به همراه داشته است. اگر بخواهیم بازی های مشابه پسرخوانده را به دو بخش «ارتقا نیروها» و «جنگ با دشمنان» تقسیم کنیم میبینیم که بخش زیادی از پیروزی های شما به دوش قسمت ابتدایی خواهد بود.

ویژگی که نقش منفی زیادی روی گیم پلی گذاشته و جدا از ذات خسته کننده، می تواند اپلیکیشن را تبدیل به عنوانی Pay To Win [برای برنده شدن باید هزینه کنید] نماید. البته بیایید خودمان را فریب ندهیم. اینگونه عناوین همگی Pay to Win هستند و حتی اگر نگوییم استثنایی هم وجود ندارد بزرگنمایی نکرده ایم.

متاسفانه در بازی باگی وجود دارد که اگر هنگام باز کردن صندوق ها اینترنت شما قطع می شود، صندوق حذف شده و نمی توانید کارت هایش را باز کنید.

کافیست مصاحبه بازیکن های کلش رویال و هزینه های گزافی که آن ها برای بازی داده اند را ببینید تا متوجه حرف ما بشوید. اما نکته این بازی ها آنجاست که با وجود همین مسئله، همچنان چگونگی انجام مبارزات و استراتژی هایی که به کار می گیرید نقش مهمی روی موفقیت ایفا می کنند.

بنابراین شاید بدون هزینه نکردن نتوانید در جایگاه نخست قرار بگیرید اما همچنان می توانید به درجه خوبی برسید و مهم تر آن، به واسطه اهمیت این ویژگی یک تجربه به مراتب بهتر را خواهید داشت. خلاف دسته اول که در آن ها استراتژی های شما برای نبردها چندان مهم نیستند.

توسعه دهندگان کمی توانسته اند به این بالانس برسند و پاییزان را با ارفاق می توانیم از سازندگانی بنامیم که توانسته به آن دست یابد. بازی شخصیت های فراوانی دارد که هر کدام دارای نقاط ضعف و قوت خودشان هستند. اینکه کدام یک را انتخاب کنید و هنگام جنگ ها با کدام کاراکتر نبردها را شروع کنید مهم است.

کسی که اول مبارزه را شروع می کند، تنها 6 عدد انرژی دارد. سازنده با این کار خواسته تا شانس پیروزی کسی که استارت مبارزه را می زند به صفر برساند اما این محدودیت کافی نبوده و همچنان شروع کننده شانس بیشتری دارد.

جالب اینجاست بدانید حتی چینش قهرمانان هم روی پیروزی تاثیراتی کوچک اما مهمی می گذارد. شاید قدرت های بعضی کاراکترها مشابه یکدیگر باشند ولی همین المان ها به تنهایی برای افزایش جذابیت مبارزات پسرخوانده کفایت می کنند. اگر قدرت های شخصیت ها را نشناسید [به خصوص در منطقه های بالاتر] احتمالا شکست خواهید خورد.

البته مشکلات کنونی گیم پلی با توجه به آنکه بازی همچنان در فاز بتا قرار دارد طبیعی هستند اما امیدواریم با آپدیت های بعدی و تغییراتی کوچک روی قدرت شخصیت ها، تفاوت های بین آن ها افزایش یابد. خوشبختانه همین کیفیت بالا را با بخش گرافیک و صداگذاری هم می توانیم ببینیم.

شخصیت ها به بهترین حالت ممکن طراحی شده اند و مشخص است که تیم گرافیک برای این قسمت زحمت زیادی کشیده است. به گونه ای که خیلی راحت می توانید با کاراکترها ارتباط بر قرار کنید. جدا از اینکه همانند بازی های استاندارد این سبک، بعد از دریافت تعدادی جام به یک منطقه متفاوت خواهید رفت.

برای موسیقی پسرخوانده استودیوی پاییزان از یک تنظیم متفاوت قطعه معروف فیلم «پدرخوانده» استفاده کرده که با توجه به حال و هوای مافیایی بازی تصمیم کاملا درستی هم بوده است. همچنین در بخش آموزشی، دیالوگ هایی از شخصیت ها هم می شنوید که ضمن داشتن طنز کافی به خوبی هم بیان شده اند و با دوبله های حرفه ای رو به رو هستیم.

پر شدن نوار خشم بستگی به شخصیت هایی که انتخاب می کنید دارد؛ با بعضی ها زودتر و با بقیه دیرتر کامل خواهد شد.

البته دیالوگ های موجود متاسفانه تنها محدود به بخش آموزشی بوده و امیدواریم در بروزرسانی های آتی آن ها به مبارزات راه پیدا کنند. چون تیکه هایی که شخصیت ها هنگام نبردها به یکدیگر می اندازند از جذابیت اینگونه عناوین [مخصوصا عناوین ایرانی] به شمار می رود.

نزدیک به یک سال و نیم از عرضه مگنیس می گذرد و حالا پاییزان با پسرخوانده نشان داد که از بهترین توسعه دهندگان ایرانی است. ساخته جدید آن ها با پرداخت درست به گیم پلی توانسته یکی از سرگرم کننده ترین تجربه های ممکن را به مخاطبین داخلی هدیه بدهد.

جدا از آنکه گرافیک زیبا، طراحی جالب شخصیت ها، انیمیشن های استفاده شده برای آن ها و موسیقی شنیدنی هم نقش زیادی روی جذابیت های این عنوان ایفا می کنند. بنابراین پیشنهاد می کنیم همین الان پسرخوانده را دانلود کرده و خانواده مافیایی خود را تشکیل دهید.

پسرخوانده (نسخه بتا)

پسرخوانده (نسخه بتا)

سازنده: پاییزان قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 53.1 مگابایت زبان:
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • 2000
    2000 | ۲ مرداد ۱۳۹۶

    چه طراجی قشنگی !!! این صنعت خیلی داره پیشرفت میکنه تو ایران

مطالب پیشنهادی