ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قیاس شاپ
نرم افزار و اپلیکیشن

بررسی اپلیکیشن قیاس شاپ؛ راهی ساده برای صدور فاکتور خرید و فروش

مطابق الزام جدید سازمان امور مالیاتی که تابستان 96 اعلام شد، کلیه فروشگاه‌ها موظفند که جهت رفاه حال مشتریان حتما از صندوق‌های مکانیزه فروش استفاده کنند. دلیل کار این بوده که مشتری پس از خرید ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۹:۰۰

مطابق الزام جدید سازمان امور مالیاتی که تابستان 96 اعلام شد، کلیه فروشگاه‌ها موظفند که جهت رفاه حال مشتریان حتما از صندوق‌های مکانیزه فروش استفاده کنند. دلیل کار این بوده که مشتری پس از خرید و هنگام خروج از فروشگاه حتما یک فاکتور معتبر و دارای وجاهت قانونی با خود به همراه داشته باشد.

اما سؤال اینجاست که آیا برای یک فروشگاه کوچک، نصب این صندوق‌های مکانیزه گران‌قیمت توجیه اقتصادی دارد؟ آیا نمی‌شود با یک راهکار جایگزین هم هزینه‌ها را به حداقل رساند و هم مشتریان را بابت خدمات از خود راضی نگه داشت؟

تیم قیاس، سازنده با تجربه نرم‌افزارهای حسابداری با طراحی اپلیکیشنی به نام «قیاس شاپ» تلاش کرده که به سؤالات بالا پاسخ بدهد. قیاس شاپ یک نرم‌افزار حسابداری برای کسب و کارهاست؛ محصولی که اصناف مختلف با آن می‌توانند هم حساب دخل و خرج‌شان را داشته باشند و هم برای مشتری فاکتور معتبر صادر کنند.

قیاس شاپ
صدور فاکتور در قیاس شاپ آسان است و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد.

با این مقدمه، بگذارید کمی در امکانات اپلیکیشن دقیق‌تر شویم. هنگام ورود به قیاس شاپ با محیط کاربری صاف و ساده، اما شکیل و منظمی مواجه می‌شوید که همه چیز در جمع و جورترین حالت ممکن سر جای خود قرار گرفته و از شلوغ کردن بی‌مورد محیط پرهیز شده؛ موضوعی که معمولا در اپ‌های حسابداری با آیتم‌های تو در تو و فونت‌های درشت و در هم رفته رعایت نمی‌شود.

کار با قیاس به قدری ساده است که اصلا به آموزش احتیاجی ندارید

خوشبختانه تجربه توسعه‌دهنده در ساخت نرم‌افزارهای حسابداری، در قیاس شاپ به کمکش آمده و نتیجه این موضوع تجربه کاربری مطلوبی است که اپلیکیشن برای کسب و کارها فراهم می‌کند. به لطف این محیط مینیمال و نظم حاکم بر آن، کار با قیاس به قدری ساده است که اصلا به آموزش در آن احتیاجی ندارید. هر چند توسعه‌دهنده برای شفاف‌سازی کامل تمام قابلیت‌های قیاس شاپ را با ویدیو به کاربر آموزش می‌دهد.

برای مرور مراحل صدور فاکتور در قیاس شاپ، باید کار را با بخش «تعاریف» آغاز کنیم. این بخش که یکی از سکشن‌های پنج‌گانه قیاس شاپ به حساب می‌‌آید، محلی است که در آن کالاها، اشخاص، واحدهای پولی و مالیات و عوارض را تعریف می‌کنید. ساده‌تر بگوییم، اگر به عنوان مثال یک بوتیک لباس فروشی دارید باید اطلاعات اجناس‌تان را اول در این بخش وارد کنید تا بعدا برای صدور فاکتور نیازی به تایپ کردن نداشته باشید.

این که واحد کالایتان «عدد» است یا «کیلوگرم»، مشتریان‌تان چه کسانی هستند و این که معاملات را بر حسب «ریال» انجام می‌دهید یا دلار، در بخش «تعاریف» تعریف می‌شوند و قابل شخصی‌سازی هم هستند. با تکمیل اطلاعات این بخش، حالا می‌توانید به صفحه «خانه» بروید.

قیاس شاپ
شخصی‌سازی تعاریف جزو خصوصیات خوب قیاس شاپ به شمار می‌آید. کلیه فاکتورها هم در قالب فرمت پی دی اف قابل دریافت هستند.

قیاس شاپ برای چهار کار می‌تواند فاکتور صادر کند: فروش کالا، خرید کالا، مرجوعی فروش یا مرجوعی خرید. با اشاره روی آیکن + در منوی خانه، فرم سفیدی جلویتان پدیدار می‌شود تا بتوانید اطلاعات محصول را وارد کنید، برای فاکتور شماره بزنید و توضیحات لازم را بنویسید. برای هر چه راحت‌تر شدن کار، امکان اضافه کردن کالا از بخش «تعاریف» را هم دارید، ضمن این که قیاس شاپ با داشتن یک بارکدخوان درون‌برنامه‌ای (که از قبل می‌توانید بارکدها را در آن تعیین کنید) کار را از این هم راحت‌تر کرده.

با تکمیل هر فرم، فاکتور بلافاصله برایتان صادر می‌شود؛ فاکتوری که قادرید با افزودن نام فروشگاه و لوگوی مخصوص، آن را به شکل PDF به پرینتر یا مستقیما به ایمیل و پیام‌رسان مشتری‌هایتان بفرستید. انجام کار بسیار ساده است و شاید دو دقیقه هم وقت‌تان را نگیرد، این مزیت هم وجود دارد که لازم نیست پشت دخل صدور فاکتور را انجام بدهید و می‌توانید در حین انجام کار آزادانه حرکت هم بکنید.

با تکمیل هر فرم بلافاصله برایتان فاکتور صادر می‌شود

البته قیاس شاپ برای شخصی‌سازی فاکتور، به غیر از تعیین ابعاد چاپ کاغذ (A4 و A8) گزینه‌‌ دیگری ندارد و این یکی از ضعف‌های برنامه‌ به شمار می‌رود. شاید بهتر می‌شد اگر توسعه‌دهنده امکانات بیشتری مثل ویرایش ردیف‌ها و ستون‌ها، افزودن اطلاعات بیشتر یا تغییر رنگ‌آمیزی فاکتور را در اختیار کاربر قرار می‌داد تا تجربه کاربری اپلیکیشن را نسبت به چیزی که هست، بیشتر ارتقاء بدهد.

کریمی، مدیر تولید قیاس شاپ در مصاحبه با دیجیاتو علت این نقصان را کمبود زمان در توسعه برنامه عنوان می‌کند و به ما می‌گوید:

«به خاطر کمبود وقت، تا امروز فقط توانستیم دو حالت چاپ را در اختیار کاربر قرار بدهیم. اما در نسخه‌های بعدی یک حالت چاپ رسمی را هم در نظر داریم تا کاربر بتواند روی فاکتور اطلاعاتی مثل شماره اقتصادی و ... را هم به ثبت برساند.»

در هر صورت، هر فاکتوری که صادر می‌کنید ضمن ثبت در بخش «گزارشات»، در صفحه «خانه» هم قرار می‌گیرد. اینجا فاکتورها به خوبی و بر اساس تقویم شمسی طبقه‌بندی می‌شوند و همگی قابل جستجویند. همچنین نمودارهای ستونی و دایره‌ای هم به عنوان قابلیت‌‌های حسابداری، شما را به مدیریت مالی بهتری می‌رسانند. اگرچه در این قسمت جای خالی یک قابلیت را احساس می‌کنید.

قیاس شاپ
نمایش مبالغ فاکتورها روی نمودار باعث شده که قیاس شاپ حسابدار خوبی برای کسب و کارها هم باشد.

قیاس شاپ فقط برای یک فروشگاه کاربرد دارد. بدین معنا که اگر بخواهید از آن برای چند فروشگاه‌ مجزا فاکتور صادر کنید، قادر به ساخت حساب‌های کاربری جداگانه نیستید. شاید بد نباشد که سازندگان اپلیکیشن در به‌روزرسانی‌های بعدی، امکان ساخت و مدیریت چند حساب کاربری را هم برای قیاس شاپ مد نظر داشته باشند.

ولی در مجموع نقص‌های اپلیکیشن در برابر نقاط قوت آن بسیار کمرنگ هستند. قیاس شاپ علاوه بر مزایایی که گفتیم، امکان تعیین رمز عبور جهت ورود به برنامه و ساخت و مدیریت نسخه پشتیبان از اطلاعات را هم در اختیارتان قرار داده تا بابت امنیت داده‌ها هم خیال‌تان راحت باشد.

به گفته آقای کریمی، نسخه بعدی اپلیکیشن که حدودا 10 روز دیگر منتشر می‌شود بسیاری از کمبودهای نسخه فعلی را خواهد پوشاند:

ما در حال ارائه نسخه ای از قیاس شاپ برای تبلت هستیم که کاربر بتواند با فشردن یک آیکن، محیط اپلیکیشن را به حالت Landscape درآورده و راحت‌تر با آن کار کند. ضمنا گزینه‌های ثبت نقدی، ثبت توسط کارت بانکی، ثبت توسط چک یا بدهکاری و تسویه هم به نسخه بعدی اپلیکیشن اضافه می‌شود.

در کل قیاس شاپ اپلیکیشنی نیست که خیلی بتوان به آن ایراد گرفت چرا که برای انجام وظایفی که برایشان طراحی شده، کارش را به نحو احسن انجام می‌دهد. هر چند تصور می‌کنیم که گزینه‌های شخصی‌سازی بیشتر برای فاکتور و همگام‌سازی اطلاعات بین پلتفرم‌ها (به خصوص نسخه تحت وب قیاس شاپ) بتوانند در آینده در بهبود کیفیت این محصول تأثیر بسزایی داشته باشند.

نرم افزار حسابداری فروشگاهی رایگان قیاس شاپ را می‌توانید همین حالا برای سیستم عامل اندروید دانلود کنید. 

قیاس شاپ

قیاس شاپ

سازنده: قیاس قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 6.7 مگابایت زبان:
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • میلاد حشمت
    میلاد حشمت | ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

    اسم بدی داره ولی

مطالب پیشنهادی