ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

جعبه ابزار: اپلیکیشن هایی که از رمزهای عبور شما در برابر سرقت محافظت می کنند

رمزهای عبور دیجیتالی همانند سوئیچ خودرو و کلید در خانه، کلیدهای دسترسی به حریم خصوصی ما هستند؛ بنابراین تلاش برای نگهداری و حفظ آن در برابر سرقت هکرها و دزدان اینترنتی باید از مهم ترین دغدغه ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۱۲ آذر ۱۳۹۳ | ۲۰:۰۰

رمزهای عبور دیجیتالی همانند سوئیچ خودرو و کلید در خانه، کلیدهای دسترسی به حریم خصوصی ما هستند؛ بنابراین تلاش برای نگهداری و حفظ آن در برابر سرقت هکرها و دزدان اینترنتی باید از مهم ترین دغدغه های این روزهای ما در دنیای تکنولوژی باشد، دنیایی که این روزها بسیار ناامن و غیر قابل اعتماد شده و روزی نیست که در آن خبری از هک شدن حساب های کاربری و سرقت اطلاعات مهم کاربران را نشنویم.

از آنجایی که همگی در وبسایت ها، اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی متعددی عضو هستیم و در همه آنها از نام کاربری و رمز عبور متفاوتی استفاده می کنیم، احتمال فراموشی آنها را باید در نظر گرفت. برای جلوگیری از این اتفاق و تأمین امنیت رمزهای عبور شما، در جعبه ابزار این هفته به معرفی اپلیکیشن هایی برای محافظت از رمزهای عبور پرداخته ایم.

در ادامه مطلب، با دیجیاتو همراه باشید.

PasswordBox

PasswordBox 1

برنده جایزه بهترین اپلیکیشن موبایل در نمایشگاه CES 2014، از جمله امن ترین اپلیکیشن هایی است که می توان با خیال راحت رمزهای عبور را برای محافظت به آن سپرد. پسورد باکس از دو بخش تشکیل شده، یکی بخش مدیریت رمزهای عبور برای حفاظت و دیگری قسمت "کیف پول" که در آن می توانید اطلاعات کارت های شناسایی، بانکی، پاسپورت و گواهینامه خود را ذخیره کنید.

اما بپردازیم به بخش مدیریت رمزهای عبور و کارهایی که با کمک این اپلیکیشن قادر به انجامش هستید. با ثبت رمزهای متعلق به حساب های کاربریتان در وبسایت ها یا اپلیکیشن ها، از این به بعد قادرید از درون پسوردباکس وبسایت مورد نظر (مثلا فیسبوک) را باز کرده و بدون نیاز به تایپ کلمه عبور وارد پروفایلتان شوید؛ و کار تایپ پسوردها را خود اپلیکیشن برایتان انجام خواهد داد.

نکته مثبت در مورد این اپلیکیشن سینک شدن آن بین دستگاه های مختلف است، بنابراین با داشتن حساب کاربری پسورد باکس قادرید به محتویات پروفایلتان روی موبایل، تبلت و  مرورگرهای اینترنتی مختلف از هر جای دنیا دسترسی داشته باشید. همچنین رمزهای عبور خود را می توانید بین افراد معتمدتان به اشتراک بگذارید و از آنجایی که کلیه رمزها در این اپلیکیشن به شیوه AES-256 (قدرتمندترین متد کدگذاری موجود) رمزنگاری شده اند، نگرانی بابت هک شدن آنها نخواهید داشت.

به غیر از محافظت از رمزهای عبور می توانید با مراجعه به بخش پسورد ساز این اپلیکیشن، از آن رمزهای عبور مطمئنی تحویل بگیرید. بخشی نیز در این اپلیکیشن تحت عنوان Legacy Locker وجود دارد که در آن قادرید رمز دسترسی به میراث دیجیتالی خود را تا زمانی که زنده اید و حتی پس از مرگ در اختیار افراد قابل اعتماد قرار دهید. پسورد باکس برای سیستم عامل های iOS و اندروید عرضه شده و در نسخه رایگان تا سقف 25 رمز عبور را برای شما محافظت می کند.

PasswordBox

PasswordBox

سازنده: .PasswordBox Inc قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 26.8 / 13.4 مگابایت زبان:

 Keeper

Keeper 1

یک محافظت خوب و دائمی از رمزهای عبور، اطلاعات فردی و حساب های بانکی و همچنین گاو صندوقی دیجیتال برای حفظ فایل های مهم چیزهایی هستند که با دانلود Keeper بدست می آورید. اپلیکیشن کیپر نیز همانند پسورد باکس رمزهایتان را به شیوه AES-256 و ضمنا بدون آگاهی نسبت به کلمات تایپ شده شما ذخیره می کند، بنابراین خود شرکت سازنده هم به رمزهای عبور دسترسی نداشته و تنها فرد مطلع از آن ها خودتان هستید.

همچنین کیپر قادر است تا با استفاده از اطلاعاتی که به آن داده اید، فیلدهای وارد کردن رمز عبور در اپلیکیشن های مختلف را برای شما به صورت خودکار پر کند تا احتمال لو رفتن رمزها در اثر تایپ با کیبورد تقریبا به صفر برسد.

اما یکی از بهترین قابلیت های کیپر وجود یک فایل منیجر امن داخلی است که در واقع در حکم یک گاو صندوق دیجیتال، کلیه فایل های مهم شما را در فضایی ابری رمزنگاری و محافظت می کند. البته در نسخه رایگان کیپر تا یک ماه قادر به استفاده از این فضای ابری هستید و برای دریافت فضای بیشتر باید هزینه آن را متقبل شوید. با پرداخت هشتاد دلار امکان ذخیره اطلاعاتی تا سقف 100 گیگابایت در این گاو صندوق دیجیتالی برایتان فراهم خواهد شد.

خوشبختانه کیپر برای هر سه پلتفرم پرطرفدار موبایل یعنی iOS، اندروید و ویندوزفون عرضه شده و دایره گسترده تری از کاربران تلفن های همراه می توانند از امکانات آن بهره ببرند.

Keeper

Keeper

سازنده: .Keeper Security Inc قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS، اندروید و ویندوزفون حجم: 83.1 / 22.3 / 23 مگابایت زبان:

 Dashlane Password Manager

Dashlane 1

Dashlane نیز از دیگر اپلیکیشن های محافظت از پسوردهاست که باز هم با شیوه رمزنگاری AES-256 از اطلاعات شما نگهداری می کند، بنابراین با خیالی راحت می توانید رمزهای عبورتان را به آن بسپارید.

برای ورود به محیط اپلیکیشن باید برای آن یک Master Password معین کنید، رمزی که به علت بهره گیری از الگوی پیچیده رمزنگاری هیچ اثری از آن در محیط دشلین باقی نمی ماند. در اپلیکیشن دشلین قادرید محل ذخیره سازی رمزهایتان را تعیین کنید. بدین صورت که یا باید رمزهایتان را در حافظه داخلی موبایل ذخیره کرده و یا اینکه با خرید نسخه پرمیوم، آنها را به فضای ابری دشلین منتقل کنید.

نسخه iOS این اپلیکیشن از قابلیت TouchID برای لاگین کردن استفاده می کند، بنابراین با فعال سازی آن تنها راه دسترسی به اطلاعات ذخیره شده اثر انگشتتان خواهد بود. امکانات دیگر دشلین که با نسخه اندروید مشابهت دارد شامل قسمت پسورد ساز، لاگین خودکار و  ذخیره و نگهداری یادداشت های کدگذاری شده می باشند.

ضمنا دشلین از قابلیت سینک کردن اطلاعات هم برخوردار بوده و با دستگاه های مختلف می توانید به محتویات آن دسترسی داشته باشید. این اپلیکیشن را می توانید به رایگان برای iOS و گجت های اندرویدی خود دانلود کنید.

Dashlane Password Manager

Dashlane Password Manager

سازنده: Dashlane قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 53.5 / 29.7 مگابایت زبان:

 Trend Micro™ Password Manager

Trend Micro 1

اپلیکیشن مدیریت رمز ترند میکرو نیز چیزی فراتر از اپلیکیشن هایی که تا بدینجا معرفی شد ارائه نمی دهد، با این وجود مزایای کوچکی آن را نسبت به سایر نمونه های مشابه متمایز کرده است.

اولا نسخه رایگان آن بر خلاف سایر نمونه های مشابه هرگز منقضی نشده و تا 5 پسورد را برای همیشه می توانید در آن نگهداری کنید، ثانیا ترند میکرو از یک مرورگر امن داخلی بهره می برد تا کارهای بانکی خود را در محیطی ایمن تر از اپلیکیشن های مرورگر پیش ببرید.

سایر امکانات تقریبا همان چیزهایی هستند که در اپلیکیشن های رقیب وجود دارند. با ترند میکرو قادرید نت های رمزنگاری شده بردارید، بین اپلیکیشن و مرورگر موبایلتان ارتباط برقرار کرده و بگذارید تا اپلیکیشن فیلد پسورد را بدون تایپ برایتان پر کند، و همچنین با فعالسازی قابلیت پر کردن خودکار فُرم ها در هنگام خرید اینترنتی وقتتان را برای نوشتن در جاهای خالی هدر ندهید.

همچنین از دیگر ویژگی های اپلیکیشن مدیریت رمز ترند میکرو، فضای ابری آن است که به شما امکان دسترسی به اطلاعات حساب کاربری تان را از هر جای دنیا که باشید می دهد. این پسورد منیجر برای سیستم های عامل اندروید و iOS عرضه شده و از گزینه های خوب حفاظت از اطلاعات شخصی به شمار می رود.

Trend Micro™ Password Manager

Trend Micro™ Password Manager

سازنده: Trend Micro Incorporated قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 11.5 / 15.4 مگابایت زبان:

 Norton Identity Safe

Norton 1

سیمانتک را مدتهاست که با آنتی ویروس و برنامه های امنیت اینترنتی سنگینش نورتون می شناسیم. غول آمریکایی در تولید محصولات امنیتی، Identity Safe را اختصاصا برای محافظت از رمزهای عبور و اطلاعات شخصی کاربران تلفن های هوشمند طراحی کرده است.

اما بپردازیم به اینکه با نصب نورتون چه امکاناتی نصیبتان می شود؟ در درجه اول، نورتون با ایجاد یک محیط دیجیتالی ایمن از کلیه رمزهای عبور شما در برابر سرقت محافظت می کند. به غیر از این، در بخش پسورد ساز آن می توانید برای حساب های کاربری مختلف خود رمزهای پیچیده و منحصر به فردی ساخته و ضریب امنیت پروفایلتان را در دنیای مجازی بالاتر ببرید.

پر کردن خودکار فیلدهای خرید و ورود به حساب کاربری از دیگر قابلیت های نورتون محسوب می شوند. همچنین مرورگر داخلی این اپلیکیشن علاوه بر اینکه خرید اینترنتی ایمنی را برایتان مهیا کرده، بلکه از ورود به وبسایت های مشکوک با بهره گیری از سرویس Norton Safe Web سیمانتک جلوگیری خواهد کرد.

همچنین نسخه iOS این اپلیکیشن توانایی تشخیص اثر انگشت شما را داراست، بنابراین با فعال کردن این امکان با قاطعیت می توان گفت که هیچ شخصی به غیر از شما توانایی باز کردن Identity Safe را نخواهد داشت. ضمنا یکبار ورود به محیط نورتون در حالت آنلاین کافیست تا در حالت آفلاین هم قادر به استفاده از امکانات آن باشید.

خوشبختانه استفاده از قابلیت های حفظ رمز عبور نورتون کاملا رایگان بوده و برای آن مجبور به پرداخت هیچ هزینه ای نخواهید شد. امکان سینک کردن اطلاعات در فضای ابری را هم که به این مزایا اضافه کنید، آن را یکی از بهترین اپلیکیشن های حفاظت از رمزها در کنار PasswordBox خواهید یافت. این اپلیکیشن کاربردی نیز برای سیستم های عامل iOS و اندروید عرضه شده است.

Norton Identity Safe

Norton Identity Safe

سازنده: Symantec قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 23.7 / 13.7 مگابایت زبان:

اپلیکیشن های که معرفی شد، تقریبا امن ترین فضای ممکن را برای محافظت از رمزهای عبور شما تأمین خواهند کرد. ضمنا قبلا در دیجیاتو به معرفی اپلیکیشن های ایرانی در این زمینه مثل کیف مدارک پرداخته بودیم.

اما سوال اینجاست که آیا شما با استفاده از این اپلیکیشن ها برای حفاظت از رمزهای عبور موافقید یا معتقدید که بهترین محل برای حراست از اطلاعات شخصی، ذهن انسان و به خاطر سپردن اطلاعات در حافظه است؟

اگر از دسته اول هستید، پیشنهاد می کنیم که اپلیکیشن خاصی که برای این منظور استفاده می کنید را حتما با ما و سایر کاربران در قسمت نظرات در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (12 مورد)
  • محمد
    محمد | ۲۳ آذر ۱۳۹۴

    سلام
    من برنامه ی keepass رو پیشنهاد میکنم

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی