ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

جعبه ابزار: اپلیکیشن هایی برای بهینه سازی مصرف باتری در موبایل و تبلت

تلفن های هوشمند وسایلی هستند که در طول روز مدام با آنها سر و کار داریم؛ بنابراین باید با استفاده صحیح و مراقبت، از فرسودگی و بروز مشکلات فنی در آنها جلوگیری کنیم. یکی از عواملی که ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۱۸ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۰

تلفن های هوشمند وسایلی هستند که در طول روز مدام با آنها سر و کار داریم؛ بنابراین باید با استفاده صحیح و مراقبت، از فرسودگی و بروز مشکلات فنی در آنها جلوگیری کنیم.

یکی از عواملی که تأثیر مهمی بر عمر مفید هر دستگاه دیجیتالی دارد، مصرف باتری است. با بهینه سازی مصرف انرژی در این گجت ها، هم می توانیم عمر مفید این وسایل را افزایش دهیم و هم در مواقعی که واقعا به آنها احتیاج داریم، با هشدار خالی شدن شارژ موبایل مواجه نشویم.

اپلیکیشن هایی که در جعبه ابزار این هفته به معرفی شان می پردازیم، به شما در مدیریت مصرف باتری موبایلتان کمک می کنند. در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

Battery Doctor

134

کمتر کسی است که نام این اپلیکیشن مشهور به گوشش نخورده باشد. Battery Doctor محصول استودیوی Cheetah Mobile (که آن را با مرورگر محبوبش CM Browser می شناسیم) با یافتن و غیر فعال کردن عوامل غیر ضروری ای که مصرف باتری شما را بالا می برند، عمر باتری موبایل شما را تا 50% افزایش خواهد داد.

با ورود به این اپلیکیشن قادرید با تنظیم روشنایی صفحه و غیر فعال کردن اپلیکیشن های پرمصرف، تا حد زیادی از میزان شارژ باقی مانده تان حفاظت کنید. Battery Doctor همچنین زمان مانده تا شارژ شدن گوشی یا اتمام شارژ را با دقت بالایی نشان می دهد.

اگر باتری موبایل شما در شارژ شدن دچار مشکل شده باشد، با استفاده از شارژ ویژه سه مرحله ای این اپلیکیشن قادرید تا حد زیادی مشکلات ناشی از شارژ را برطرف کرده و باتری خود را به پایدارترین حالت ممکن برسانید.

ویجت های Battery Doctor نیز از نقاط قوت این اپلیکیشن محسوب می شوند که با استفاده از آنها روی دسکتاپ می توانید با یک اشاره کوچک بلوتوث، وای فای یا اینترنت دیتا و عوامل پر مصرف دیگر را غیر فعال کنید. ضمنا برای مدیریت بهتر باتری موبایل در موقعیت مختلف، پروفایل های مخصوصی برای محل کار، کلاس یا هنگامی که خوابید در نظر گرفته شده.

مشاهده دمای باتری و میزان فعالیت سی پی یو از دیگر امکانات این اپلیکیشن کاربردی محسوب می شوند.

Battery Doctor

Battery Doctor

سازنده: Cheetah Mobile قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 24.7 / 4.4 مگابایت زبان:

  DU Battery Saver

567

در کنار DU Speed Booster برای افزایش سرعت کار با گجت، اپلیکیشن Battery Saver استودیوی DU Apps نیز می تواند شما را در حفظ و مدیریت مصرف باتری تان یاری کند.

DU Battery Saver را می توان از لحاظ امکانات با Battery Doctor مقایسه کرد. در صفحه اصلی اپ قادرید زمان دقیق مانده تا اتمام شارژ، دمای فعلی باتری، مدت زمان باقی مانده برای مکالمه، نمودار نزولی وضعیت باتری در لحظه را مشاهده کنید.

با فشردن آیکن Optimize نیز قادرید مشکلات باتری را یافته و به سرعت نسبت به تنظیم و بهینه سازی شان اقدام کنید. منوی Saver برای تغییر پروفایل مصرف شما در نظر گرفته شده که در آن می توانید پروفایل های جدیدی را بسته به موقعیت های مختلف در آن تنظیم کنید. مثلا با انتخاب حالت Sleep می توانید کاری کنید تا هنگامی که از موبایل استفاده ای ندارید، میزان مصرف باتری در حالت حداقل قرار بگیرد.

DU Battery Saver نیز همانند Battery Doctor می تواند موبایل شما را در سه مرحله شارژ کند. با استفاده از قابلیت شارژ سه مرحله ای یا به اصطلاح شارژ قطره ای قادرید باتری موبایل خود را سالم تر و پایدارتر از همیشه نگاه دارید.

یافتن اپلیکیشن های پرمصرف، تنظیمات نور و روشنایی، مشاهده فرکانس های سی پی یو و ویجت های مخصوص صفحه دسکتاپ از جمله امکانات دیگر این اپلیکیشن کاربردی محسوب می گردند.

ِDU Battery Saver

ِDU Battery Saver

سازنده: DU APPS STUDIO قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 6.2 مگابایت زبان:

 EaseUS Coolphone

5780

این اپلیکیشن با بقیه مواردی که تاکنون معرفی کرده ایم تفاوت بزرگی دارد، آن هم تفاوت در مکانیزم کاهش مصرف انرژی موبایل شماست. EaseUS Coolphone همان طور که از نامش پیداست، دمای باتری شما را کاهش داده و به معنای واقعی موبایلتان را خنک می کند!

با این کاهش دما، راندمان مصرف باتری بالاتر رفته و از اتلاف انرژی به صورت گرما جلوگیری خواهد شد. بنابراین اگر گیمر هستید و از موبایلتان برای اجرای بازی های سنگین استفاده می کنید، این اپلیکیشن یکی از بهترین ابزارها برای جلوگیری از داغ کردن باتری و افزایش عمر آن خواهد بود.

البته به غیر از کاهش دما، EaseUS همانند سایر اپلیکیشن های مدیریت باتری می تواند برایتان اپلیکیشن های غیرضروری را غیر فعال کرده، به شما توانایی تنظیم اتصالات وای فای و بلوتوث و روشنایی صفحه را داده و برایتان پروفایل های مختلفی برای مصرف باتری را ایجاد کند.

یکی دیگر از قابلیت های مفید این اپلیکیشن، میانبرهایی است که از آنها قادرید در منوی اعلان ها یا صفحه دسکتاپتان بهره ببرید. مثلا با استفاده از میانبر Tap to Cool در نوار اعلان ها قادرید بدون وارد شدن به محیط اپلیکیشن، با یک اشاره دمای باتری گجت را کاهش دهید.

همچنین با بهره گیری از قابلیت Smart Controller، قادرید اپلیکیشن های پس زمینه، وای فای و اینترنت دیتا را به سادگی در قفل صفحه موبایل اندرویدی تان غیر فعال کرده در هر لحظه کنترل کاملی بر وضعیت باتری موبایل خود داشته باشید.

EaseUS Coolphone

EaseUS Coolphone

سازنده: EaseUS قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 2.1 مگابایت زبان:

 +Battery

5687i

یکی از بهترین گزینه های کاربران ویندوزفون برای مدیریت مصرف باتری، همین اپلیکیشن +Battery می باشد. این اپلیکیشن با داشتن رابط کاربری زیبا و مدرن و دسترسی آسان آمده تا مصرف باتری موبایل ویندوزفونی شما را به کمترین میزان ممکن کاهش دهد.

با استفاده از قابلیت Quick Settings این اپلیکیشن می توانید با اختصاص یک کاشی مخصوص در منوی Start، بدون هیچ دردسری به سرعت مواردی همچون وای فای، بلوتوث، اتصال دیتا، جی پی اس و موزیک پلیر را به منظور حفظ باتری به صورت یکجا غیر فعال کنید.

از دیگر قابلیت های +Battery می توان به نمایش مدت زمان دقیق مانده تا اتمام شارژ، نمایش میزان استفاده از باتری روی نمودار به صورت لحظه ای و ارائه راهکارهایی برای افزایش راندمان مصرف باتری اشاره کرد.

+Battery را می توانید در کلیه گجت هایی که از ویندوزفون 8 به بالا پشتیبانی می کنند اجرا کنید.

+Battery

+Battery

سازنده: B.B.APE قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: ویندوزفون حجم: 3 مگابایت زبان:

در جعبه ابزار این هفته سعی کردیم تا به اپلیکیشن های برگزیده برای مدیریت مصرف باتری بپردازیم. باقی اپلیکیشن های مدیریت باتری امکاناتی مشابه اپلیکیشن های فهرست بالا به کاربر ارائه کرده و تفاوتشان تنها در رابط های کاربری و ویجت های متنوع می باشد.

آیا شما به استفاده از اپلیکیشن های مدیریت مصرف باتری اعتقاد دارید، یا اینکه ترجیح می دهید کارهای آنها را به صورت دستی و بنا به صلاحدید خود انجام دهید؟

اگر از دسته اول هستید پیشنهاد می کنیم در صورتی که از اپلیکیشن خاصی برای این منظور استفاده می کنید، حتما آن را با ما و سایر کاربران دیجیاتو در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (32 مورد)
  • alireza
    alireza | ۷ مرداد ۱۳۹۴

    استفاده از این نرم افزار بدرد نمیخوره نرم افزار بهینه ساز خود سیستم عامل بهتره

  • TROOL
    TROOL | ۲۴ بهمن ۱۳۹۳

    عالی بود مثه همیشه مرسی

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی