// جمعه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۱

معرفی بازی موبایل ۴۱۱۴۸

بازی موبایل ۴۱۱۴۸، یک تجربه‌ی کاملا متفاوت و تاثیرگذار است که به ندرت در بازی‌های موبایل مشاهده شده است. با معرفی این بازی موبایل ایرانی همراه زومجی باشید.

معمولا بازی‌های سبک فکری و معمایی روی پلتفرم موبایل از مخاطبین بالایی برخوردار هستند؛ همان بازی‌هایی که معمولا شما را در دنیایی پر رمز و راز رها می‌کنند تا خودتان راه خود را پیدا کنید و در دنیای بازی پیش بروید. مهدی فنائی، سازنده‌ی بازی موبایل ۴۱۱۴۸، در سال ۱۳۹۳ بازی‌ای را تولید کرد که توانست سر و صدای زیادی به پا کند. بازی موبایل ۴۱۱۴۸ یک بازی مستقل ایرانی است که سعی دارد خود را متفاوت‌تر از هر بازی ایرانی دیگری جلوه دهد و به خوبی در این راه موفق است. بازی اندروید ۴۱۱۴۸ دارای چهار اپیزود متفاوت است که در جریان هر کدام از آن‌ها مخاطب به خوبی در دنیایی تاریک با اتمسفری گیرا غرق می‌شود. در جریان ششمین جشنواره‌ی بازی‌های رایانه‌ای تهران، چهارمین قسمت از بازی ۴۱۱۴۸ توانست لوح تقدیر بهترین دستاورد داستانی را از آن خود کند. اما سوال اصلی اینجا است: چرا بازی موبایل ۴۱۱۴۸ توانست به یک اثر موفق ماجراجویی و معمایی تبدیل شود؟

بازی موبایل ۴۱۱۴۸

داستان بازی ۴۱۱۴۸، ساده و شدیدا گیرا است و به خوبی خود را در دل مخاطب‌هایش جای می‌دهد

داستان بازی در چهار قسمت مختلف، زندگی شخصی به نام سینا را روایت می‌کند. شما با یک خواب عجیب و غریب، وارد دنیای بازی می‌شوید و درمی‌یابید که حافظه‌ی خود را به کل از دست داده‌اید. کلیسایی که در آن قرار دارید سرشار از خون و اجسادی است که هیچ ایده‌ای از نحوه‌ی اتفاقات رخ‌داده در آن محیط ندارید. رفته رفته می‌فهمید که قضیه جدی‌ و خطرناک‌تر از چیزی است که در مورد آن فکر می‌کردید و وارد بازی مرگبار و بزرگ‌تری شده‌اید. ۴۱۱۴۸ یک نقطه‌ی قوت در داستان‌سرایی دارد و آن هم این است که می‌داند چه موقع داستان هر قسمت را جمع‌ کند و چه موقع با شروع خاص‌اش ذهن شما را با سوال‌های مختلف مشغول کند و در آخر خط، به خوبی داستان به نقطه‌ی جمع‌بندی می‌رسد و وقایع بازی پایان می‌یابند. در این میان، مهم‌ترین فاکتور بازی موبایل ۴۱۱۴۸، گیم‌پلی آن است. دنیای بازی پر شده از المان‌های معمایی که با یک حالت ماجراجویی ترکیب شده است. یک بخش راهنما هم برای نحوه‌ی کنترل شخصیت سینا در بازی گنجانده شده است. با این حال، برای کنترل کردن سینا باید روی صفحه‌نمایش و محیطی که می‌خواهید بروید، ضربه بزنید. به عبارتی باید همانند بازی‌های اشاره و کلیک عمل کنید و روی اشیاء خاص ضربه بزنید تا بتوانید در مورد آن‌ها اطلاعات کسب کنید.

بازی موبایل ۴۱۱۴۸

البته این تمامی قابلیت‌های بازی نیست؛ بلکه در هر اپیزود مهدی فنائی قابلیت‌های بیشتری را به بازی اضافه می‌کند. برای مثال، از اپیزود سوم به بعد دکمه‌زنی‌های هیجان‌انگیزی نیز به بازی اضافه می‌شوند که لذت بازی کردن را بیش از پیش افزایش می‌دهند. از نظر زمانی، دو اپیزود اول در زمان کمتری نسبت به دو اپیزود پایانی به اتمام می‌رسند، اما نکته‌ای که سبب شده ارزش تجربه‌ی این بازی بالا برود، معماهایی هستند که در دل ۴۱۱۴۸ نهفته‌اند. هر اپیزود شامل معماها و پازل‌هایی است که باید برای حل کردن آن‌ها وقت بگذارید و به خوبی دیالوگ‌های بازی را بخوانید. اگر حواس‌تان به محیط نباشد و دیالوگ‌ها را سریع رد کنید، به جایی نخواهید رسید. به عبارتی تعامل داشتن با محیط اطراف و دنیای بازی اصلی‌ترین فاکتور یک بازی ماجراجویی و معمایی است که بازی موبایل ۴۱۱۴۸ آن را به خوبی رعایت کرده است.

بازی موبایل ۴۱۱۴۸

در ابتدای هر قسمت روی صفحه‌نمایش شما یک نوشته نشان داده می‌شود و آن هم این است:

این بازی را حتما با هندزفری بازی کنید.

اگر می‌خواهید اتمسفر و صحنه‌های هیجان‌انگیز بازی حسابی به شما بچسبد، بازی را با هندزفری تجربه کنید؛ زیرا حال و هوای بازی به کل عوض می‌شود و اصلا گذر زمان را حس نمی‌کنید. البته این گفته بدین معنا نیست که بدون هندزفری از بازی لذت نخواهید برد، ولی بازی ایرانی ۴۱۱۴۸ در حالت بدون هندزفری نمی‌تواند پتانسیل واقعی خود را در این بخش به نمایش بگذارد. در آخر، بازی موبایل ۴۱۱۴۸ یک بازی ایرانی کاملا متفاوت از سایر بازی‌های موبایل است که در جریان آن می‌توانید تجربه‌ای جدید از یک بازی اکشن، معمایی و ماجراجویی را کسب کنید. تنها مشکلی که بر این بازی وارد است، داغ شدن گوشی پس از مدت کمی بازی کردن است که وقتی این مشکل را در کنار زیبایی‌های گیم‌پلی و اتمسفر بازی می‌گذاریم (مخصوصا کیفیت قسمت چهارم که یک سر و گردن از سایر قسمت‌ها بالاتر است)، می‌بینیم که به راحتی می‌توان از این مشکل صرف نظر کرد.

دانلود بازی موبایل ۴۱۱۴۸

دانلود کافه بازار Cafe Bazzar


منبع زومجی
اسپویل
برای نوشتن متن دارای اسپویل، دکمه را بفشارید و متن مورد نظر را بین (* و *) بنویسید
کاراکتر باقی مانده