ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

جعبه ابزار: اپلیکیشن های برگزیده برای کتاب خوانی در تبلت و موبایل

تقریبا دو سال پیش بود که در رسانه های داخل کشور، خبر حیرت آوری همانند یک بمب منفجر شد و جامعه را تا مدت ها تحت الشعاع خود قرار داد: "سرانه مطالعه روزانه در ایران ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده | ۲۸ آبان ۱۳۹۳ | ۲۳:۳۰

تقریبا دو سال پیش بود که در رسانه های داخل کشور، خبر حیرت آوری همانند یک بمب منفجر شد و جامعه را تا مدت ها تحت الشعاع خود قرار داد: "سرانه مطالعه روزانه در ایران کمتر از 2 دقیقه است!".

انتشار این خبر، موافقت و مخالفت های خیل عظیمی از مردم و مسئولان را برانگیخت و صدها بیانیه مبنی بر تأیید یا تکذیب این رقم، در روزنامه ها و مجلات منتشر شد؛ اما در نهایت بازی های رسانه ای موجب پوشانده شدن حقیقت از چشم مردم گردید. هیچ کس نفهمید که آیا واقعا وضعیت مطالعه در کشور ما اینچنین وخیم است یا اینکه در محاسبات آماری اشتباه و اغراقی صورت پذیرفته؟

فارغ از اعداد و ارقام، اگر فرضا اعضای خانواده خودمان را به عنوان یک جامعه آماری در نظر بگیریم، به راحتی می توان دریافت که وضعیت مطالعه ما چندان مطلوب نیست. به بهانه آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی، در جعبه ابزار این هفته به سراغ اپلیکیشن هایی رفتیم که برای شما شرایط بهتری را برای مطالعه کتاب های الکترونیکی در موبایل و تبلت فراهم می کنند. در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید.

 Amazon Kindle

Amazon Kindle 1

اپلیکیشن کتاب خوانی وبسایت آمازون، بی شک یکی از کامل ترین و کم نقص ترین ابزارها برای علاقه مندان به خواندن کتاب های دیجیتالی است. با جمع آوری آرشیوی بیش از 1.7 میلیون کتاب، روزنامه و مجله، کیندل آمازون بزرگترین کتابخانه دیجیتالی رایگان دنیا محسوب می گردد.

در کیندل می توانید کتاب های رایگان یا فروشی آمازون را دانلود کرده یا اینکه کتاب ها را از فضای ابری یا حافظه داخلی موبایل و تبلت خود بخوانید. برای مطالعه کتاب ها  تنظیمات بی شماری در نظر گرفته شده که تنظیم نور صفحه، تغییر فونت، تغییر اندازه حروف و فاصله پاراگراف ها، هاشور زنی قسمت هایی از متن و ترجمه جملات به زبان های زنده دنیا از جمله آنهایند.

یکی از مهم ترین قابلیت های کیندل، امکان سینک کردن محتویات آن با سایر گجت هاست. بدین صورت که با ساخت حساب کاربری آمازون، قادرید به محتویات حساب خود با تبلت کیندل فایر، کیندل e-reader، رایانه های شخصی، مک، گجت های اندرویدی، موبایل های ویندوزفونی، آیپد و همینطور با مرورگرهای مختلف از طریق فضای ابری کیندل دسترسی داشته باشید.

ضمنا کیندل با تنظیماتی که در اختیار کاربر گذاشته، برای افراد کم بینا و نابینا نیز کاملا بهینه سازی شده و قابل استفاده است. با فعال کردن گزینه VoiceOver، کلیه متون توسط صدای روبات خوانده شده و بنابراین کسانی که در بینایی مشکل دارند هم می توانند از لذت کتاب و کتابخوانی بهره مند شوند.

کیندل به صورت رایگان برای iOS، اندروید و ویندوزفون در دسترس است.

Amazon Kindle

Amazon Kindle

سازنده: Amazon Mobile LLC قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS، اندروید و ویندوزفون حجم: 40.5 / 30.8 / 3 مگابایت زبان:

Wattpad

Wattpad 1

وات پد اپلیکیشنی است که بیشتر طرفداران رمان و ادبیات داستانی را هدف گرفته و با ایجاد یک شبکه اجتماعی کوچک، سعی در برقراری ارتباطی مفید و موثر میان نویسندگان و خوانندگان را داشته است.

با دانلود وات پد، بیش از 20 میلیون داستان در سبک های علمی تخیلی، فانتزی، معمایی، عاشقانه و اکشن از نویسنده های حرفه ای و آماتور به صورت رایگان در اختیار شماست تا با خواندن آنها بتوانید از اوقات فراغت خود استفاده کافی را ببرید. با ورود به اپلیکیشن و ایجاد حساب کاربری، قادرید نویسندگان محبوب خود را دنبال کرده، پای داستان هایشان نظر بگذارید و یا مستقیما به گفتگو با آنها بپردازید.

جالب است بدانید که نویسندگان بزرگی همچون پائولو کوئلیو و مارگارت اَتوود نیز از مشترکان وات پد بوده و در صورت تمایل، می توانید به صورت مستقیما با آنها از طریق صفحه اختصاصی شان در ارتباط باشید.

وات پد صرفا اجتماعی برای نویسندگان حرفه ای نیست، بلکه خود شما هم قادرید در موضوعات مختلف (مثلا یک انیمیشن) داستانی نوشته و بین سایر کاربران وات پد به اشتراک بگذارید. این قبیل فن فیکشن ها را در وات پد می توانید به فراوانی یافت کنید.

خوشبختانه به خاطر سینک شدن کتابخانه مجازی شما در این اپلیکیشن، قادرید از طریق وب یا هر موبایل و تبلت دیگری به کتاب های خود دسترسی داشته باشید. همچنین برای استفاده از وات پد، لازم نیست حتما آنلاین باشید و در حالت آفلاین هم می توانید به مطالعه خود ادامه دهید.

وات پد، اپلیکیشن برگزیده کتابخوانی برای 3 سال پیاپی، برای کلیه پلتفرم های موبایل به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار گرفته است.

Wattpad

Wattpad

سازنده: Wattpad قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS، اندروید و ویندوزفون حجم: 33.2 / 8.9 / 10 مگابایت زبان:

Speed Reading Coach

Speed Reading Coach 1

در سالیان اخیر تندخوانی به یک مهارت تخصصی مبدل شده، مهارتی که تقریبا هر مدیر یا سیاست مدار امروزی باید برای پیشرفت کار خود به آن مسلط باشد. تحقیقات جدید دانشمندان ثابت کرده که مطالعه سریع متون، بر خلاف تصور عامه میزان اندوخته ذهنی را 18% بیشتر از مطالعه آهسته افزایش می دهد.

اپلیکیشن Speed Reading Coach، آمده تا با روش های علمی و استفاده از تمرینات مختلف، مهارت تندخوانی را به شما آموزش داده و آن را تقویت کند.

مهم ترین بخش اپلیکیشن، قسمت تمرینات آن است. تمرینات مختلف این بخش که عمدتا نیازمند تمرکز و حرکات سریع چشم هستند، شما را برای تندخوانی آماده می کنند. مثلا در یکی از این تمرین ها، چندین کلمه پشت سر هم و با سرعت زیاد پدیدار می شوند. سپس در یک پرسش چهارگزینه ای، از شما اولین یا آخرین کلمه نمایش داده شده مورد سوال قرار می گیرد.

به همین منوال با انجام تمرینات و پیشرفت در آنها، چشمتان در خواندن سریع جملات قوی تر از گذشته شده و یک تندخوان حرفه ای خواهید شد. البته لازم به ذکر است که برای استفاده بهینه از Speed Reading باید تا حدودی به زبان انگلیسی مسلط باشید.

Speed Reading Coach

Speed Reading Coach

سازنده: Novellectual قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 3.5 مگابایت زبان:

Goodreads

Goodreads 1

از Goodreads می توان به عنوان Last.fm عشاق کتاب و کتابخوانی یاد کرد، جایی که کاربرانش قادرند به یکدیگر کتاب های جدید پیشنهاد کرده و ببینند که دوستانشان در حال خواندن چه چیزی هستند.

با ورود به گود ریدز و ساخت حساب کاربری، می توانید کتاب هایی را که خوانده اید و سبک های مورد علاقه تان را در آن ثبت کنید. حالا خود اپلیکیشن، از آرشیو مجازی عظیم خود، کتاب هایی را مطابق سلیقه تان به شما پیشنهاد می کند. حالا کتاب های پیشنهادی را می توانید علامت گذاری کرده تا بعدا نسبت به مطالعه شان اقدام کنید.

با داشتن بیش از 20 میلیون کاربر، گود ریدز بزرگترین مجمع کتاب خوانان دنیاست؛ بنابراین هرچه در مورد کتاب بخواهید را در آن خواهید یافت. یکی از قابلیت های جالب گود ریدز، بارکد خوان کتاب آن است. به طور مثال، اگر به کتابخانه ای مراجعه کرده و کتابی نظر شما را به خود جلب کرد، با اسکن بارکد کتاب به صفحه مخصوص آن در گودریدز منتقل شده و قادرید نقد و بررسی های نوشته شده در مورد آن و امتیاز کاربران را مشاهده نمائید. اینگونه با استناد به نظر سایر کاربران، می توانید مطمئن باشید که بهترین کتاب ممکن را برای خرید و مطالعه انتخاب خواهید کرد.

در این اپلیکیشن قادرید با سایر کتاب خوان ها، چه به صورت مستقیم و چه در گروه های کتابخوانی به صورت آنلاین در ارتباط باشید و به آنها کتابی پیشنهاد کرده یا بالعکس از توصیه های آنان بهره مند شوید. ضمنا اگر در نزدیکی محل زندگی شما، نشست ادبی یا گردهمایی مخصوص کتاب خوانان در حال برگزاری باشد با استفاده از گود ریدز از مکان و زمان شروع مراسم مطلع خواهید شد. گود ریدز به صورت رایگان برای iOS و اندروید عرضه شده است.

Goodreads

Goodreads

سازنده: Goodreads قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 20.5 / 2.1 مگابایت زبان:

کتابخوان jbook.ir

Jbook 1

در میان اپلیکیشن های فارسی کتابخوانی، کتابخوان جی بوک با ارائه امکاناتی کامل و کاربردی برای مخاطب، خود را نسبت به سایر رقبا متمایز کرده و از لحاظ قابلیت ها تقریبا بدون رقیب محسوب می گردد.

در کتابخانه جی بوک تعداد تقریبا مناسبی از کتاب های رایگان در موضوعات مختلف، از رمان و داستان گرفته تا مقالات علمی و پزشکی در اختیار شما قرار داده شده و هر روز نیز عنوان جدیدی به این مجموعه افزوده می شود.

یک سری کتاب ها نیز فروشی بوده که برای حفظ حقوق مولف، باید از طریق حساب کافه بازار خود اقدام به خریدشان کنید. متأسفانه آرشیو کتاب های جی بوک آنچنان بزرگ نیست، با این وجود امید می رود که به مرور زمان شاهد تکمیل این آرشیو و لیست پر و پیمان تری از کتاب ها باشیم.

هر چند که کتابخانه دیجیتال جی بوک تا رسیدن به تکامل راه درازی را پیش رو دارد، قسمت کتابخوان آن از هر جهت تکمیل و مطلوب کاربران است. تنظیمات در نظر گرفته شده برای خواندن کتاب شامل جستجو در متن با استفاده از حروف و شماره صفحه، تنظیم نور صفحه و وجود حالت مطالعه در شب، تغییر وضعیت چرخش صفحه، تغییر فونت و اندازه حروف، تعیین انیمیشن تعویض صفحه، جلوگیری از به خواب رفتن و تنظیماتی برای پاراگراف و حاشیه متن می شود.

کتابخوان جی بوک از فرمت پی دی اف پشتیبانی نکرده و تنها قادر به خواندن کتاب هایی با فرمت ePub یا FB2 است، بنابراین برای مطالعه کتاب های پی دی اف، پیش از ورود به اپلیکیشن باید نسبت به تبدیل آنها اقدام کنید.

این اپلیکیشن را می توانید به رایگان از کافه بازار دانلود کنید.

کتابخوان jbook.ir

کتابخوان jbook.ir

سازنده: رامین میرشریفی قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: 3.8 مگابایت زبان:

ویکتور هوگو، نویسنده بزرگ فرانسوی در مورد اهمیت کتابخوانی می گوید: "برای نابود کردن یک فرهنگ، نیازی نیست تا کتاب ها را سوزاند، بلکه کافیست کاری کنید که مردم آنها را نخوانند." از این رو، چه خوب است که دوباره با کتاب، این یار مهربان آشتی کنیم و با اختصاص دادن بخشی از روز خود به مطالعه، قدمی بزرگ در راستای اعتلای فرهنگ و سطح معلومات خود و جامعه مان برداریم.

از آنجایی که سلایق در انتخاب کتاب بسیار متفاوت است، در جعبه ابزار این هفته تنها به اپلیکیشن های کتابخوانی پرداختیم و انتخاب کتاب مناسب برای خواندن را به صلاحدید شما خوانندگان محترم دیجیاتو سپردیم. اگر شما نیز از اپلیکیشن خاصی برای خواندن کتاب روی موبایل استفاده می کنید، حتما آن را با ما و سایر کاربران در قسمت نظرات در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (26 مورد)
  • کیپ کالم
    کیپ کالم | ۲۹ آبان ۱۳۹۳

    من Wattpad رو نصب کردم برنامه خوبیه
    مون ریدر هم بد نیست، ولی من زیاد باهاش حال نکردم
    دنبال نسخه پولیش بودم که رایگان دانلود کنم ! یافت نشد

  • مهدیکو
    مهدیکو | ۲۹ آبان ۱۳۹۳

    من همه‌ی اینها رو تست کردم ولی الان از Zo Reader استفاده می‌کنم.
    یه دیکشنری فارسی هم بهش دادم و خیلی عالی الان داره کار میکنه.
    پیشنهاد میکنم امتحانش کنید. (از گوگل پلی یا جای دیگه دانلود کنید چون توی کافه‌بازار نیستش)

  • TROOL
    TROOL | ۲۹ آبان ۱۳۹۳

    مطلب عالی بود مثه همیشه , مرسی

  • farid
    farid | ۲۹ آبان ۱۳۹۳

    من خودم اصلا کتاب نمیخونم، دیگه دوره کتاب گذشته حتی درس های دانشگاهی رو هم با لپ تاپ و تبلت میخونم.

  • حسین
    حسین | ۲۹ آبان ۱۳۹۳

    این رو هم امتحان کنید ، بد نیست
    سرعتشم خوبه
    http://cafebazaar.ir/app/org.ebookdroid/?l=fa

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی