Hangouts

Hangouts

نسخهٔ 41.0.411169071
Install +4 M
دسته‌بندی Social
حجم 33 MB
آخرین بروزرسانی 2022 June 1
Hangouts

Hangouts

Google LLC
نسخهٔ 41.0.411169071
Install +4 M
دسته‌بندی Social
حجم 33 MB
آخرین بروزرسانی 2022 June 1
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

هنگ اوت (Hangouts)؛ ‌پیام‌رسان ویژه گوگل

گوگل سال‌ها در دنیای تکنولوژی فعالیت کرده و به موفقیت‌های بزرگی هم دست یافته؛ اما شاید بتوان گفت پاشنه‌ آشیل‌ گوگل در بخش توسعه نرم‌افزار، اپلیکیشن‌های پیام‌رسان و شبکه‌های اجتماعی بوده است. این شرکت چند برنامه پیام‌رسان مختلف را در سال‌های اخیر توسعه داده که یکی از باسابقه‌ترین آن‌ها، برنامه hangouts (هنگ اوت) است که در ادامه به تاریخچه، ویژگی‌ها، نقاط قوت و ضعف این برنامه می‌پردازیم، همراهمان باشید.

 

تاریخچه برنامه‌های پیام‌رسان گوگل

تا سال ۲۰۱۲، سرویس پیام‌رسان گوگل با نام Google Talk شناخته می‌شد. گوگل پلاس و گوگل هنگ اوت هم تا ۲۰۱۶ وجود داشتند. تا پیش از سال ۲۰۲۰ نیز گوگل به نام برنامه هانگوتس، پسوند Chats را اضافه کرد. گوگل الو نیز در همین دوران معرفی شد و در نهایت در سال ۲۰۲۰، Hangouts دوباره به برنامه اصلی چت گوگل تبدیل شد.

جالب است بدانید گوگل سرویس‌هایی مانند Duo، Hangout Meets، GChat و ... را نیز در سال‌های اخیر معرفی کرده و احتمالا حتی کارمندان گوگل هم نتوانند به درستی نام تمام سرویس‌های پیام‌رسان گوگل را به یاد بیاورند!

 

پس از چندین بار تغییر نام، حالا نام این برنامه Hangouts است.

Google علاقه زیادی به تغییر نام، زبان طراحی و حتی کاربری پیام‌رسان‌هایش دارد. سال‌هاست ما برنامه پیام‌رسان اصلی متا (فیسبوک سابق) را با نام واتساپ می‌شناسیم و هیچ تغییری نکرده است. اما گوگل همیشه پس از توسعه یک سرویس پیام‌رسانی و مشاهده شکست آن، سراغ تغییر کامل آن سرویس می‌رود و پس از مدتی کوتاه، دوباره شاهد معرفی یک پیام‌رسان جدید با هویتی جدید هستیم.

 

آیا نصب برنامه Hangouts ۲۰۲۲ منطقی است؟

با وجود برنامه‌های محبوبی مانند واتساپ، شاید بسیاری از کاربران حتی به دانلود Hangouts اندروید فکر هم نکنند. با این حال این برنامه می‌تواند برای تعدادی از کاربران و برخی از شرکت‌ها و سازمان‌ها، یک گزینه قابل‌قبول و مناسب باشد.

در کنار تمام مواردی که در ادامه می‌بینید، با توجه به حجم کمتر از ۴۰ مگابایت، می‌توان گفت این برنامه در مقایسه با حجمش ویژگی‌های خوبی دارد و خوب است حتما آن را امتحان کنید.

 

مزایای کلی استفاده از برنامه هنگ اوت گوگل

  • نصب آسان و داشتن رابط کاربری ساده
  • ارائه امکانات بهتر به‌عنوان یک پیام‌رسان سازمانی، در مقایسه با پیام‌رسان‌های عمومی مثل واتساپ
  • ارائه راه‌های ارتباطی زیاد مثل چت، تماس صوتی یا ویدیویی
  • برقراری تماس تصویری و گفتگوی متنی به‌طور همزمان
  • استفاده از عکس‌ها، ویدیو‌ها، نقشه‌ها، ایموجی‌ها، استیکرها و گیف‌ها در چت
  • تماس ویدئویی با بیش از ۱۰ نفر
  • برقراری ارتباط با دوستان خود از طریق کامپیوتر، دستگاه‌های اندرویدی، ios یا وب و همگام‌سازی آن‌ها با یکدیگر

 

امکانات خاص در اختیار کاربران دیگر برنامه‌های گوگل

اگر جزو کاربران دیگر برنامه‌های گوگل و Google Workspace هستید، برنامه Hangouts قابلیت‌های جذابی برای شما تدارک دیده است. این برنامه با سرویس‌های گوگل سازگاری بسیار خوبی دارد و می‌تواند کار شما را راحت‌تر کند. مثلا می‌توانید به راحتی یکی از مخاطبان خود را از Google Contacts انتخاب کرده و با استفاده از گوگل ویس، با او تماس صوتی برقرار کنید. سازگاری و ترکیب برنامه Hangouts با دیگر سرویس‌های Google، می‌تواند در صرفه‌جویی زمان به شما کمک کند.

 

کیفیت این پیام‌رسان، روی دیگر اپ‌ها را کم کرده

با توجه به توسعه این نرم‌افزار توسط یکی از بزرگ‌ترین غول‌های دنیای تکنولوژی، کاربران می‌توانند تجربه‌ای جذاب و باکیفیت داشته باشند.

  • کیفیت تماس‌های تصویری در برنامه Hangouts سطح بالایی دارد.
  • تماس‌های صوتی در هنگ اوت کیفیت خوبی دارند و خبری از نویز یا قطع و وصلی نیست.
  • بخش چت این برنامه در مقایسه با رقبا عملکرد قابل قبولی دارد.
  • مصرف اینترنت این برنامه، بهینه‌سازی شده است.

 

مشکلات هانگوت گوگل

با این که برنامه Hangouts یکی از بهترین برنامه‌های توسعه داده شده گوگل در دسته‌بندی شبکه‌های اجتماعی است. این اپ بیش از ۱۰ میلیون نصب فعال در بازار دارد؛ اما مشکلاتی نیز دارد که شاید از گوگل توقع آن‌ها را نداشته باشیم:

  • رابط کاربری این برنامه با وجود گذشت سال‌ها همچنان کهنه باقی مانده و می‌توانید با باز کردن Hangouts، در زمان سفر کرده و مستقیما به میانه‌های دهه 2010 بروید!
  • با وجود این‌که هنگ‌اوت یکی از برنامه‌های گوگل است، مانند دیگر برنامه‌های توسعه‌داده‌شده توسط این غول تکنولوژی روان نیست و احتمالا مجبور شوید با مواردی مانند کندی یا لگ‌های اعصاب‌خردکن دست‌وپنجه نرم کنید.
  • محدودیت‌های عجیبی در نسخه رایگان این برنامه وجود دارد که استفاده از آن را برای تیم‌های بزرگ و جلسات طولانی، غیرممکن می‌کند. البته همچنان این برنامه می‌تواند برای استفاده شخصی یا تیم‌های کوچک مفید باشد.
  • این برنامه هم متاسفانه به شکست محکوم است! گوگل برنامه مشخصی برای آینده این اپ ندارد و خودش هم رقبایی قدرتمند و قابل‌اعتماد برای آن توسعه داده است.
  • این برنامه هیچ ویژگی جذابی برای نسل جدید ندارد. در این برنامه خبری از استاتوس، استوری و ... نیست و کاربران با یک فضای خشک و بی‌روح طرف خواهد کرد.

 

شاید مجبور شویم با گوگل Hangouts خداحفظی کنیم

هر چند گوگل در توسعه سیستم عامل اندروید، گوشی‌های پیکسل، برنامه‌هایی مانند کروم، جیمیل، داکس و ... عملکرد فوق‌العاده‌‌‌‌ای داشته اما در دنیای شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های پیام‌رسان، نتوانسته در حد انتظار ظاهر شود.

متاسفانه گوگل هر چند سال یک بار با یک ایده جدید قصد ورود به دنیای شبکه‌های اجتماعی را دارد اما هر بار، با شکستی عجیب از میدان رقابت با رقبایی مثل متا خارج می‌شود. گوگل از مشکلات هنگ‌ اوت آگاه است و رسما اعلام کرده در آینده‌ای نزدیک، این برنامه فعالیت خود را در قالب گوگل چت ادامه خواهد داد.

این به معنای از دست رفتن اطلاعات کاربران و قطع کامل پشتیبانی از برنامه Hangouts نیست. گوگل چت‌ها و اطلاعات شما در این برنامه را به Google Chat منتقل خواهد کرد و می‌توانید در آینده، از این برنامه به عنوان جایگزین سرویس کهنه Hangouts استفاده کنید.

 

دانلود و نصب Hangouts اندروید

اگر فقط به‌دنبال یک پیام‌رسان توسعه داده شده توسط گوگل می‌گردید، هنگ اوت (Hangout) اولین و بهترین گزینه شما است. این برنامه با وجود مشکلاتی که دارد، همچنان کارراه‌انداز است و می‌تواند یک پیام‌رسان مطمئن باشد.

اگر هم حوصله رفتن به یک برنامه جدید در آینده را ندارید و نمی‌خواهید دردسرهای عادت به یک فضای جدید را تجربه کنید، باید برنامه Google Chat را از بازار دانلود کنید. البته این برنامه هنوز در ایران طرفداران زیادی ندارد و در بازار، تنها ۵۰۰۰ نصب فعال دارد. به یاد داشته باشید که گفتگوهای قدیمی شما که بیش از یک سال از آن‌ها می‌گذرد، هنوز در گوگل چت در دسترس نیستند و باید برای دسترسی به آن‌ها، از برنامه Hangouts استفاده کنید.

 

سوالات متداول

آیا برنامه Hangout گوگل همچنان کار می‌کند؟

بله، این اپلیکیشن همچنان توسط گوگل پشتیبانی می‌شود و کاربران می‌توانند فعلا با خیالی راحت از آن استفاده کنند.

آیا اپلیکیشن Hangouts از رمزگذاری دوطرفه گفتگوها پشتیبانی می‌کند؟

خیر. این مورد یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعف این برنامه در مقایسه با اپ‌هایی مثل واتساپ است.

‌امنیت هنگ‌ اوت چطور است؟

باتوجه به توسعه این برنامه توسط گوگل، مشکل امنیتی خاص تاکنون گزارش نشده است. سپر امنیتی بازار هم می‌تواند تمام مشکلات برنامه‌ها را شناسایی کند، پس جای نگرانی نیست. 

آیا استفاده از این اپلیکیشن هزینه دارد؟

در نسخه رایگان می‌توانید به امکانات قابل‌قبولی دسترسی داشته باشید. مصرف اینترنت این برنامه نیز بهینه‌سازی شده، درنتیجه هزینه‌ زیادی بابت اینترنت به شما تحمیل نمی‌کند.
نظرات کاربران - 79,417 رأی
۴ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
محمد
محمد
2022/03/10
خوبه
ehsan_kamman_do
ehsan_kamman_do
2022/03/15
موقعی که استفاده میکردم ازش راضی بودم. خیلی امن و خوبه
fatemeh. Esmaili
fatemeh. Esmaili
2022/02/19
خوب