266 نکته ی اخلاقی از آیت الله بهجت

266 نکته ی اخلاقی از آیت الله بهجت

نسخهٔ ۴.۶.۰
۱۰۰۰ تومان
نصب +۵ هزار
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۲ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۹ بهمن ۱۳۹۴
266 نکته ی اخلاقی از آیت الله بهجت

266 نکته ی اخلاقی از آیت الله بهجت

gole_narjes_313
نسخهٔ ۴.۶.۰
۱۰۰۰ تومان
نصب +۵ هزار
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۲ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۹ بهمن ۱۳۹۴
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین


سومین نسخه(3.2) برنامه منتشر شد،اضافه شدن 11 دستور العمل از آیت الله بهجت،اضافه شدن توسل قبل از نماز،تغییرات در بخش گرافیکی و ...

لطفا توضیحات برنامه را بخوبی بخوانید.
در این نرم افزار سعی شده است به 266 نکته ناب اخلاقی،راز سنگ قبر آیت الله العظمی بهجت،مصاحبه عرفانی با آیت الله بهحت (ره)، از آیت الله العظمی علی بهجت فومنی اشاره ای کرده باشیم.
حضرت‌ آیت‌الله محمد تقى بهجت در اواخر سال ۱۳۳۴ هـ ق، در شهر مذهبی فومن واقع در استان گیلان، چشم به جهان گشود. شانزده‌ ماه از عمرش نگذشته بود که مادرش به سرای باقی شتافت و از اوان کودکی طعم تلخ یتیمی را چشید. درباره نامگذاری حضرت آیت الله بهجت، خاطره ای شیرینی که از نزدیکان ایشان نقل شده است که ذکر آن در این مجال سودمند است: پدر آیت الله بهجت در سن حدود هفده سالگی بر اثر بیماری وبا در بستر بیماری می افتد به گونه ای که امید زنده ماندن او از بین می رود. در آن حال ناگهان صدایی شنید که گفت:«با ایشان کاری نداشته باشید؛ زیرا ایشان پدر محمد تقی است.»

استادان برجسته فقه و اصول آیت الله بهجت پس از اتمام دوره سطح و درک محضر استادان بزرگی چون آیات عظام آقا سید ابوالحسن اصفهانی(ره)، آقا ضیای عراقی(ره) و میرزای نایینی(ره)، به حوزه گران قدر و پر محتوای آیتِ حقّ حاج شیخ محمد حسین غروی اصفهانی(ره) معروف به کمپانی، وارد شد و در محضر آن علامه کبیر به تکمیل نظریات فقهی و اصولی خویش پرداخت. به یاری استعداد درخشان و تأییدات الهی از تفکرات عمیق و ظریف و دقیق مرحوم علامه کمپانی، که دارای فکری جوّال و متحرک و همراه با تیزبینی بوده، بهره ها برد. آیت الله محمد تقی مصباح درباره استفاده آیت الله بهجت از استادان خود می گوید:«در فقه بیشتر از مرحوم آقا شیخ محمد کاظم شیرازی که شاگردان مرحوم میرزا محمد تقی شیرازی و از استادان بسیار برجسته نجف اشرف بود، استفاده کرده و در اصول از مرحوم آقای نایینی و سپس بیشتر از مرحوم آقا شیخ محمد حسین کمپانی اصفهانی فایده برده بودند، هم مدّت استفاده شان از مرحوم اصفهانی بیشتر بود و هم استفاده های جنبی دیگر.» سیر و سلوک و عرفان حضرت آیت الله بهجت، در کنار تحصیل و پیش از دوران بلوغ، به تهذیب نفس و استکمال معنوی همّت گمارده و در کربلا در تفحّص استاد و مربی اخلاقی برآمده که به وجود آقای قاضی که در نجف بوده، پی برده بود. پس از مشرف شدن به نجف اشرف نیز از استاد برجسته خویش آیت الله شیخ محمد حسین اصفهانی کمپانی استفاده های اخلاقی کرده است. آیت الله مصباح در این باره می گوید:«پیدا بود که از نظر رفتار هم خیلی تحت تأثیر مرحوم آقا شیخ محمد حسین اصفهانی بودند؛ چون گاهی مطالبی را از ایشان با اعجابی خاص نقل می کردند، و بعد نمونه هایش را ما در رفتار خود ایشان می دیدیم. پیدا بود که این استاد در شکل گرفتن شخصیت معنوی ایشان تأثیر بسزایی داشته است.»

نظرات کاربران - ۱،۷۷۹ رأی
۴.۸ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
یه بنده خدا
یه بنده خدا
۱۴۰۰/۰۸/۳۰
خیلی ممنون از زحمات شما بخاطر برنامه های مذهبی تون خواهشا لایک 👍 کنید تا بتون کارت هدیه تو بازار بگیرم
گرایلی
گرایلی
۱۴۰۰/۰۷/۲۸
خدا کنه آیت اله برای ما هم دعا کنه منی که میخوام راه شو ادامه بدم
عبدالزهرا
عبدالزهرا
۱۴۰۰/۰۸/۲۷
great